M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

S.O.S Autómentés 0-24 | Autósegély non – stop

Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához az M3 autópálya egész vonalán, a környező nagyvárosokban és a pihenőhelyeken is!

M3 autómentés, autósegély

Hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat!

Ügyfélszolgálatunk 0-24 órás ügyeletben várja a bajba jutott autósok hívását, hogy a megfelelő felszereltségű és kategóriájú autónkat indítsa a megadott helyszínre! Modern eszközrendszerünknek és magasan képzett szakembereinknek köszönhetően nem ismerünk lehetetlent! Gyors, megbízható, olcsó segítséget nyújtunk!

Ha autómentést, autószállítást keres:

Minden gépjármű kategóriában vállaljuk meghibásodott, sérült személyautója, motorja, lakó- vagy pótkocsija, furgonja, teherautója, busza, kamionja elszállítását akár vontatva, vagy tréleres szállítással. Folyamatosan szervizelt autóink mindegyike rendelkezik a mentéshez szükséges minősítő engedélyekkel, a mentéshez megfelelő eszközrendszerrel, a szükséges biztosítási papírokkal. A legközelebbi szervizbe vagy a megadott helyszínre szállítjuk gépjárművét!

Ha autósegély szolgáltatást keres:

Ügyfélszolgálatunkra beérkező hívását követően a lehető leggyorsabban a megadott helyszínre érkezünk, és akár a gyorsszerviz szolgáltatásunknak köszönhetően Ön rövid idő belül folytatni tudja útját! Szolgáltatásaink:

  • Gumiszerviz (defektet kapott, leeresztett kereke gyors javítása, kerékcseréje)
  • Ajtónyitás (beragadt zár, beletörött kulcs miatti szakszerű, sérülésmentes ajtónyitása)
  • Üzemanyag feltöltés, leszívás (nem megfelelően kikalkulált üzemanyag mennyiség, műszaki sérülés miatti utántöltés, nem megfelelő üzemanyag tankolás esetén leszívás)
  • Motorbeindítás (gyors akkumulátor feltöltés, bikázás)

Szakembereink a helyszínre érkezve a legoptimálisabb megoldást keresik meg Önnek!

Szakszerű, gyors autómentés, non-stop autósegély kedvező áron! 

 

Autósegély szolgáltatással egy csapásra megoldódhat a probléma!

Autósegély szolgáltatással egy csapásra megoldódhat a probléma! Egy hirtelen jövő meghibásodás az autó esetében már önmagában rendkívül kellemetlen helyzeteket teremthet, azonban ez akkor válhat ki igazán problémát, ha olyan helyen jelentkezik, amikor is nincs lehetőség arra, hogy a gépjármű tulajdonosa azonnali segítséget vegyen igénybe, például egy autópályán történő utazás során. Szerencsére manapság ezt a szituációt is könnyedén meg lehet oldani, mégpedig, ha az autósegély szolgáltatást választja!

Az autósegély szolgáltatás bárhol, bármikor segítséget nyújt a bajba jutott autósoknak, ráadásul gyors és rugalmas, ennek köszönhetően rövid időn belül újra folytathatják az utazást. A legfontosabb az autósegély szolgáltatással kapcsolatban, hogy az elérhetőség mindenképp legyen feljegyezve, hiszen a telefonszám keresésével értékes percek telhetnek el.

Hívjon minket bizalommal, ha segítségre van szüksége! A minőségi autósegély szolgáltatást garantáljuk! Megadott elérhetőségeinken könnyedén felveheti velünk a kapcsolatot.

 

Autómentés az M3 autópálya teljes szakaszán, non-stop, az év minden napján!

Autómentés az M3 autópálya teljes szakaszán, non-stop, az év minden napján!Az M3 autópálya hatalmas szakaszt fed le, hiszen gyakorlatilag szinte a fél országon, az egész keleti országrészen átível. A fővárostól indulva át lehet szelni rajta több órányi útszakaszt. Nem véletlen, hogy rengetegen rendszeresen használják is, vannak, akik naponta tesznek meg több órányi utat az M3 autópályán. Ingázók, turisták, üzleti útra igyekvők, de diákok vagy alkalmi utazók is mind az M3 autópálya használói.

Az M3 autópályán gyorsan és biztonságosan lehet falni a kilométereket, ha személyautóval vagy egyéb közlekedési járművel haladunk rajta, de nagyon könnyen válhatunk ugyanígy az autópálya foglyává is. Egy hirtelen jött baleset vagy meghibásodás máris arra ítélheti az autóst, hogy órákon át vesztegeljen az autópálya mentén. Éppen ezért mindig legyen nálunk egy megbízható cég telefonszáma, hogy ha bajba kerülünk, akkor azonnal a segítségünkre siethessenek az autómentéssel.

Az M3 autópályán lerobbanni igen kellemetlen, mert ha lakott területtől távolabb eső helyen ragadunk, oda később érkezik a segítség. A legjobbaknak azonban ez sem jelent kihívást! Érdemes biztos helyre tenni az elérhetőségeinket, mert, ha az M3 autópályán éri baleset vagy megadja magát a jármű, mi vagyunk azok, akikre bárhol és bármikor számíthat!

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy záróra után érkezett meg az üzlet elé, de azt már zárva találta vagy elfeledkezett arról, hogy ünnepnap van és nem tudta igénybe venni egy cég szolgáltatásait, esetleg várólistára került, mert sokan vártak még Ön előtt egy szerelőre. Nos, ez a mi ügyfeleinkkel nem fordulhat elő, mivel autómentést állandóan végzünk. Nem számít a nap, az óra vagy az, hogy hétköznap, illetve ünnepnapon keresnek minket, autómentést valóban bármikor végzünk. Csapatunk felkészült és elhivatott, jól karbantartott gépparkunk teljes mértékben alkalmas non-stop autómentésre!

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen non-stop autómentést, mindenkinek segítünk az M3 teljes szakaszán!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább