M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés külföldről | Autószállítás S.O.S azonnali indulással

Külföldi tartózkodása, utazása közben műszaki meghibásodás, sérülés miatt keres megbízható, gyors autószállítást?

M3 autómentes külföldről-külföldre

Nemzetközi autómentés az év bármely napján!

Cégünk bármely országból vállalja személyautója, teherautója, kamionja, kisbusza, pótkocsija vagy lakókocsija, motorkerékpárja azonnali hazaszállítását. A gyors ügyintézés után, a megfelelő autónkkal indulunk a megadott helyszínre, hogy segíteni tudjunk Önnek!

Hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat!

Nem elég, hogy meghibásodott, megsérült gépjárműve bosszúságot okoz, de még a külföldről való hazaszállítás körülményes megszervezése miatt is idegeskedik? Mi megkönnyítjük a dolgát! Vegye fel non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és nincs más teendője! A nemzetközi szállítási dokumentumok gyors elkészítése után kollégáink a legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelt gépjárműveink egyikével indulnak az Ön segítségére.

Legyen szó Európai Unión belüli vagy kívüli országról, mi nemzetközi autószállításban, autómentésben otthon vagyunk! Kedvező áron, akár azonnali indulással garantáljuk, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni.

Gépjárműveink mindegyike rendelkezik a nemzetközi autószállításhoz szükséges úti okmányokkal és eszközrendszerrel, valamint kollégáink műszaki ismeretekkel rendelkező, rutinos sofőrök. Ezek mellett a megfelelő felelősség-és rakománybiztosítás is garantálja szolgáltatásunk magas színvonalát.

Hívjon minket, ha külföldön robbant le gépjárművével, vagy ha külföldön vásárolt autója hazaszállításához megbízható autószállítót, autómentőt keres! Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött minden problémára megoldást találunk!

Nemzetközi autómentés ügyfélbarát árakkal, gyors ügyintézéssel, azonnali indulással, non-stop elérhetőséggel!

 

 

Külföldi nyaralás közben lerobbant az autója, és nem tudja, mi a hiba? A megoldás az autómentés!

autómentés külföldönA tavasz beköszöntével elindult az utazások, kirándulások szezonja is. Egyre többen kelnek útra, indulnak el egy kicsit világot látni. Hazánk látnivalói mellett sokan szívesen fedezik fel Európa más országait is, kifejezetten népszerű választásnak bizonyulnak a néhány napos, autós utazások. Ha saját autóval megyünk, annak rengeteg előnye van: rugalmasság, kényelem, időspórolás. Azonban sajnos előfordul, hogy egy műszaki hiba következtében megállásra kényszerül valaki, ami bizony elég kellemetlen egy külföldi út során. Ilyenkor egy kis szerencsével tudja orvosolni a hibát, de ha nem, akkor autómentésre van szükség. Hogy kit lehet ilyenkor hívni? Minket!

Hosszabb út előtt mindenképp érdemes átnézetni a járművet, hogy minden rendben van-e vele, megbízhatóan működik-e. Azonban még így is előfordul, hogy egy hirtelen keletkezett hiba keresztülhúzza a számításainkat. A legtöbb ember nincs tisztában vele, hogy mi a teendő, ha külföldön van szüksége autómentésre, pedig érdemes egy kicsit tájékozódni indulás előtt. Jobb félni, mint megijedni, és a biztonság kedvéért előre keresni egy megbízható autómentőt. Cégünk vállal külföldi autómentést is, ezért a legjobb, ha elmenti a telefonszámunkat, hogy szükség esetén könnyen értesíthessen minket!

Persze mindenhol megvan a lehetőség arra is, hogy egy helyi vállalkozást hívjunk, azonban ez sokszor drágábbra jön ki, és előre nem is lehet tudni, hogy mennyire megbízható, amit hirtelen sikerült megtalálnunk.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik külföldi autómentésben. Ha minket hív, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni, és – amennyiben lehetséges – a hibát azonnal kijavítani. Célunk, hogy Ön mielőbb folytathassa utazását, és az autómentés csak egy kis zökkenő legyen a rengeteg élmény között. Járjon akár a közeli Ausztriában, akár Európa másik felén, ránk számíthat!

Forduljon hozzánk bizalommal a nap bármely szakában, ha külföldön van szüksége autómentésre!

 

Problémája akadt gépjárművével külföldön? Mi az országhatáron túl is a segítségére leszünk!

Problémája akadt gépjárművével külföldön? Mi az országhatáron túl is a segítségére leszünk! Egy lerobbant kocsival az autópályán: ez minden gépjármű tulajdonos rémálma, hiszen ilyenkor igazi kihívást jelent valóban hasznos segítséget találni. Ez a szituáció akkor válik a legkellemetlenebbé, ha ismeretlen terepen, például külföldön történik, hiszen nem biztos, hogy az autó vezetője beszéli is az adott ország nyelvét, így fennáll a kockázata annak, hogy nem tud megfelelő segítséget kérni. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a jármű-meghibásodások helyszíntől és időtől függetlenül következnek be, vállaljuk, hogy az autómentést külföldön is biztosítjuk!                                                       

Külföldi autómentési szolgáltatásunkkal nem maradhat segítség nélkül, azonban ahhoz, hogy rövid időn belül a rendelkezésére állhassunk, elengedhetetlen, hogy feljegyezze elérhetőségeinket, hiszen nem biztos, hogy az adott helyzetben rendelkezésre fog állni internetes kapcsolat. A külföldi autómentést az év bármelyik napján igénybe veheti, így nem kell kompromisszumot kötnie a kellemetlen szituációval egy idegen országban.

Ha előzetesen kérdései lennének külföldi autómentéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább