+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Autómentés M3 autópályán | Non-stop autómentő országosan

Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban? Szakszerű, gyors, mégis olcsó megoldást keres? Hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat, hogy rövid kiérkezési idővel a megadott helyszínre érkezhessünk! Több éve sikeresen működő szolgáltatásunkkal az egész ország területén folyamatos segítséget nyújtunk bajba jutott Ügyfeleinknek!

M3 autómentes non-stop

A legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelt autóinkkal bármely kategóriás gépjármű vontatását, tréleres szállítását vállaljuk, vagy akár meghibásodását a helyszínen, gyors szervizeléssel, autósegéllyel orvosoljuk.

Ne ácsorogjon tétlenül lerobban autója mellett! Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Garantáljuk, hogy az M3 autópálya vonalán, valamint a környező nagyvárosok területén ( Budapest, Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös, Kál, Füzesabony, Mezőkövesd, Gelej, Polgár, Nyíregyháza, Mátészalka, Vásárosnamény), és a M30 autópálya Miskolc és M35 autópálya Debrecen vonalon akár 25-60 perces kiérkezési idővel a helyszínre érkezve segítségére sietünk!

Az év bármely napján, éjjel-nappal fogadjuk hívását!

M3 autómentes non-stop

Helyszínen megoldható műszaki meghibásodást, kerékcseréjét, ajtónyitását, üzemanyag feltöltését vagy leszívását, motor beindítását gyorsan, olcsón vállaljuk. Nem kell órákat várakoznia a segítség megérkezéséig, vagy szervizbe szállíttatnia gépjárművét. Műszaki ismeretekkel rendelkező szakembereink közvetlenül a helyszínen orvosolják a problémát, így Ön akár rövid időn belül folytatni tudja útját!

Miért fontos, hogy egy megbízható, éjjel-nappal működő autómentő, autószállító telefonszámát ismerje? Mai rohanó, felgyorsult világunkban legtöbbször nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy meghibásodás, sérülés, defekt miatt akár több órára félbeszakítsuk utazásunkat. A kellemetlen várakozás miatti fölösleges bosszankodás elkerülésre érdekében legyen mindig könnyen megtalálható helyen telefonszámunk! Megbízható, gyors, olcsó segítséget nyújtunk!

Ha autója mentésre szorul

Akinek autója van, előbb-utóbb biztosan előfordul vele, hogy a jármű működésképtelenné válik, akár egy baleset, akár műszaki hiba miatt. Ezek az esetek természetesen mindig a legrosszabbkor következnek be, amikor sietne, és nem tudja a helyszínen saját kezűleg megoldani a problémát, illetve nem is tud senkit segítségül hívni. Ilyenkor a legjobb, ha egy megbízható autómentő céghez fordul, hozzánk!

Cégünk az M3 autópálya mentén vállal autómentést, a nap 24 órájában. Lehet akár vasárnap éjszaka, vagy ünnepnap is, ha autója lerobbant, forduljon hozzánk bizalommal! Biztos lehet benne, hogy munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb folytathassa útját: gyorsan a helyszínre érkeznek, és

Ha autója mentésre szorul

a helyben javítható hibákat azonnal orvosolják is. Ha minket választ, nem csak időt nyer, hanem megkíméli magát egy utólagos szervizlátogatástól is.

Ha elakadt, lerobbant autójával, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és non-stop autómentőnk a segítségére siet!

Nem hagyjuk cserben: M3-as autómentés

M3-as autópálya teljes szakaszán Budapest, Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös, Kál, Füzesabony, Mezőkövesd, Gelej, Polgár, Nyíregyháza, Mátészalka, Vásarosnamény – gyakran jár ezen az útvonalon autójával vagy éppen alkalmanként megfordul egyik-másik városban? A legtöbbször talán Ön is autópályán közlekedik, így az M3-as autópályát sem kerülheti el, különösen, ha errefelé jár. Sosem lehet tudni, mikor kap egy ilyen út során defektet, mikor lepi meg egy tavaszi hófúvás, mikor ugrik az autó elé váratlanul egy izgága kóbor állat vagy csak fogy ki a benzin a tankból, amikor a legkevésbé számítana rá.

Nem hagyjuk cserben: M3-as autómentés

Jó lenne ilyenkor egy kis segítség, egy olyan szolgáltató, akire mindig számíthat, ha éppen az M3-ason jár? Mi vagyunk azok, akiket keres M3-as autómentéshez! Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi minden egyes alkalommal segítünk, ha ezen az autópályán kerül kellemetlen helyzetbe! A hívását követően rövidesen kiérkezünk és elvontatjuk mozgásképtelen járművét a legközelebbi műhelybe. Az M3-as autómentés keretein belül kedvező árakkal dolgozunk, rugalmas munkaidőben, és segítőkész hozzáállással igyekszünk minden bajbajutott autósnak megadni a legmegbízhatóbb segítséget.

Ha bajba jut az autópályán, ne habozzon hívni minket M3-as autómentéshez megadott elérhetőségeinken!

Autómentés Kartalon!

Amikor valaki kezdő autós, és még nincs meg a kellő rutinja, gyakran érhetik kellemetlen meglepetések. Az elején minden autós hajlamos óvatoskodni vagy éppen ellenkezőleg, feleslegesen vakmerősködni.

Egy váratlan helyzetre megoldást találni nem minden esetben lehet önállóan. Lehet, hogy csak egy kerékcserére van szükség, de az is lehet, hogy az autó lerobbanásának olyan okai vannak, amit szakavatott szem képes felismerni egy alapos átvizsgálást követően.

Autómentés Kartalon!

Ne kockáztasson, válassza a profi autómentést Kartalon, döntsön megbízható szolgáltatásunk mellett, ha az autópálya közelében ragadt autójával! Gondoskodunk a lerobbant jármű elszállításáról, műszaki mentéséről, de ha arra van szükség, akkor helyszíni szervizt is tudunk nyújtani.

Válassza a biztos megoldást kezdő autósként, bízza ránk az autómentést Kartalon és közelében is! Az autómentésre Kartalon éjjel-nappal számíthat az M3-as autópályán! Hívjon minket bizalommal, és segítünk, hogy minél hamarabb folytathassa az útját a környéken!

Non-stop autómentéssel nyaralás közben sem kerülhet bajba!

Vitathatatlan, hogy az autó meghibásodása mindig a legrosszabbkor jön. Vannak olyanok, akiknek pont akkor lenne szükségük ezzel kapcsolatban segítségre, amikor éppen nyaralni indulnak, vagy hazafele tartanak. Ha Ön nem szeretne ehhez a táborhoz tartozni, és felkészülne a legváratlanabb helyzetekre is, jegyezze fel elérhetőségeinket, és éljen a non-stop autómentés lehetőségével!

Non-stop autómentési szolgáltatásunkkal felkészülhet a nyaraláskor bekövetkező legváratlanabb

Autómentés

helyzetekre is, így, ha bajba kerülne, nem okozhat problémát a segítségkérés. Magánemberként már mi is tapasztaltuk a lerobbant autó kellemetlenségeit, amelyek egy forró nyári napon komoly problémákat is okozhatnak, ez pedig már nem csak a járműnek rossz, hanem az autóban utazóknak is. Épp emiatt a szolgáltatásunkat non-stop autómentésre bővítettük, így senkit sem hagyunk bajban, a tűző napon.

Készüljön fel a váratlan helyzetekre a nyaralás előtt is, és vegye igénybe non-stop autómentési szolgáltatásunkat! Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Az autómentés menete: Mit tegyen, amíg megérkezik a segítség?

A gépjármű meghibásodása a legváratlanabb pillanatokban és helyszíneken jelentkezhet, vagyis nem kizárt, hogy az autópályán, menet közben merül fel probléma. Azoknak az autótulajdonosoknak, akik már átestek ilyen szituáción, nem ismeretlen, hogy ilyenkor mit kell tenniük, ameddig az autómentő meg nem érkezik a helyszínre, azonban, akik még nem kerültek ilyen helyzetbe, természetes, hogy már a lerobbant autó gondolatától pánikba esnek.

Non-stop autómentés

Mindig a megoldásra koncentráljon és ne a kialakult helyzetet helyezze a középpontba, így tudatosan elkerülheti a kétségbeesést. Sokak számára annyira kellemetlen ez a szituáció, főként elsőre, hogy először nem igazán mernek segítséget kérni, ezért képesek a végsőkig halasztani az autómentés igénybevételét. Ez szintén a helytelen lépések közé tartozik. Mindenképp cselekedjen, és legyen mindig elérhető közelségben az autómentő elérhetősége!

Először is győződjön meg arról, hogy nincs-e komolyabb veszélyben a jármű, majd forgalommentes helyre tolja ki, és tudja meg, hogy pontosan hol tartózkodik, hiszen enélkül nem fogják megtalálni az autómentők. A személybiztonságról ne feledkezzen meg, különösen autópályán és rosszul kivilágított útvonalakon! Célszerű, ha ebben az esetben jól látható jelzést rak ki, vagyis bátran használja a láthatósági mellényét, illetve a vészháromszöget, így az autómentést végző csapat is könnyedén meg fogja találni.

Ameddig az autómentő nem érkezik meg a helyszínre, ne a járműben várakozzon, hanem a szalagkorláton kívül, ugyanis gyakorta lehet olyan balesetekről hallani, amikor a leállósávba teljes sebességgel, hátulról csapódnak be a meghibásodott járműbe más autósok. Ezek rendkívül súlyos balesetek, ne kockáztassa életét, még csapadékos időjárás esetében sem!

Az autómentővel történő egyeztetés után értékeit semmiképp se hagyja a járműben, ugyanis sok bűnöző kihasználja a bajba jutott emberek előnytelen helyzetét, és ha nem körültekintő, ráadásként még értékeitől, pénztárcájától is megfoszthatják.

Jegyezze fel elérhetőségeinket, és ha bajba jutott, ne halassza a végsőkig megkeresésünket! Ha előzetesen kérdései lennének az autómentéssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Mit tegyünk, ha autópályán robbanunk le: ezeket tartsa be, mielőtt az autómentő kiérkezik!

Mit tegyünk, ha autópályán robbanunk le: ezeket tartsa be, mielőtt az autómentő kiérkezik!Üdülni indul, és szeretne felkészülni minden eshetőségre, ami elronthatja a jól megérdemelt szabadságot? Üzleti utazás előtt áll, és nem tudja, hogy az autója kibírja-e az utat? Ha valaki autóval indul útnak, mindig számolnia kell azzal a lehetőséggel, hogy az autója egyszercsak lerobban. A rendszeresen karbantartott, előírásszerűen szervizelt autó is okozhat meglepetéseket, sosem lehet tudni, hogy hol éri a járművet defekt. Ez lehet a belváros, a külváros, az erdő széle, vagy akár a nyílt autópálya is. Előre látni sajnos nem lehet az ilyen és ehhez hasonló slamasztikát, viszont fel lehet rá készülni. Mit tegyen, ha az autópálya mentén robban le?

Mit tegyünk, ha autópályán robbanunk le: ezeket tartsa be, mielőtt az autómentő kiérkezik!

Először is hívjon megbízható autómentőt, viszont amíg az kiérkezik, addig még mindig nem ülhet ölbe tett kézzel az autójában! Vannak bizonyos óvintézkedések, amiket ilyenkor meg kell tenni annak érdekében, hogy ne okozzon balesetet, és Ön is biztonságban legyen, hiszen egy forgalmas autópálya mentén kényszerült megállni, ahol sokféle veszély leselkedik az autómentőre várakozókra. Sok olyan esetről hallani, amikor az utak mentén megállók szerencsétlen baleset áldozatai lettek, mert egyszerűen elütötték őket a közlekedő járművek. A sötét, a rossz látási viszonyok, az időjárás ennek csak növeli a kockázatát.

Tehát ne feledkezzen meg arról, hogy amíg kiér az autómentő, kitegye az elakadásjelző háromszöget. Ha a pálya mentén állt le az autó, és nem tud valahol biztonságosabb helyen parkolni, vegye fel a láthatósági mellényt és hagyja el a járművet, amilyen gyorsan csak lehet! Semmiképpen ne maradjon az autóban, amíg vár az autómentőre! Ha vannak, természetesen az utasokat is szállítsa ki az autóból és vigye őket biztonságos helyre. Kapcsolja be a vészvillogót is! A szalagkorláton kívül álljon, ha szeretne minél közelebb maradni az autójához. Ha az autó még mozgatható, keressen parkolót, út menti pihenőt, ahol leállhat. Ezután már csak az autómentő érkezését kell kivárni.

Keresse fel cégünket bizalommal megadott elérhetőségeinken! Gyorsan kiérkezünk, non-stop elérhetőek, megbízhatóak vagyunk, és reális áron dolgozunk. Nekünk Ön az első!

Autómentés

Autómentés

Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?

Autómentés külföld

Autómentés külföld

Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.

Hívjon minket most! Non-stop autómentés az év minden napján:
+36 (70) 224-1441

M3 autópálya autómentő