Facebook
Blogger
Színvonalas autómentés mérsékelt árakkal

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Áraink

Sikeresen működő vállalkozásunkra a garancia a fennállásunk óta szerzett rengeteg elégedett Ügyfél!

Ha bajba jutott megsérült, meghibásodott autója miatt, mi levesszük a gondot a válláról, és a megadott helyszínre szállítjuk, vagy akár a helyszínen orvosoljuk gépjárműve problémáját.

A gyors kiérkezési idővel, a precíz, megbízható, szakszerű munkavégzéssel Magyarország egész területén, és Európa többi országában vállalunk autómentő, autószállító, autósegély szolgáltatást! Hívjon minket!

Díjkalkulációs szempontok:

  • 120 Ft/km - 280 Ft/ km díj között a gépjárműve súlyától, méretétől, típusától függően változik telephelytől, telephelyig számítva.
  • Teherautó, kamion mentése telefonos egyeztetés alapján.
  • 200 km alatti szállítás esetén alapdíjat számolunk fel.
  • 1 órás várakozási idő után várakozási díj felszámítása történik.
  • Külföldre, vagy külföldről haza történő gépjármű szállítás esetén kérje Ügyfélszolgálatunk díjkalkulációját.
  • Több gépjármű egyszerre történő szállítása esetén egyedi árajánlat kérésére van lehetősége.
  • Autósegély szolgáltatásunk díjszabása a helyszíni felmérés alapján történik.

 Keresse non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkat az év bármely napján, hogy egy megbízható segítséggel megoldjuk problémáját!

 

Autómentés áraink magukért beszélnek!

Autómentés áraink magukért beszélnek!Utazás közben mindenre fel kell készülni, mindegy milyen járművel indulunk el. Lakókocsi, sportkocsi, busz, vagy motor, bármelyik felmondhatja a szolgálatot egyik pillanatról a másikra. A jó hír az, hogy ilyenkor nem vagyunk magunkra utalva, elég, ha ott a lapul a telefonunkban egy megbízható autómentő telefonszáma!

Mi bármikor a segítségére tudunk sietni, ezért forduljon hozzánk bizalommal, ha szorult helyzetbe került! Nálunk a színvonalas szolgáltatások mérsékelt autómentés árakkal párosulnak, így nem kell aggódnia a magas díjak miatt sem!

Nekünk az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, és a későbbiekben is mi legyünk az első gondolatuk, ha az úton egyszercsak kifogy  a benzin, defektet kap a jármű, vagy baleset következik be. Az autómentés árakat igyekszünk fixen tartani, hogy minél több bajba jutott autóson, utazón segíthessünk!

Amennyiben szüksége van a szolgálatainkra, vagy szeretne részleteket megtudni tevékenységünkről, autómentés árainkról, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább