M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Áraink

Sikeresen működő vállalkozásunkra a garancia a fennállásunk óta szerzett rengeteg elégedett Ügyfél!

Ha bajba jutott megsérült, meghibásodott autója miatt, mi levesszük a gondot a válláról, és a megadott helyszínre szállítjuk, vagy akár a helyszínen orvosoljuk gépjárműve problémáját.

A gyors kiérkezési idővel, a precíz, megbízható, szakszerű munkavégzéssel Magyarország egész területén, és Európa többi országában vállalunk autómentő, autószállító, szolgáltatást! Hívjon minket!

Díjkalkulációs szempontok:

  • Autómentés ára 130 Ft/km - 280 Ft/ km díj között változhat a gépjárműve súlyától, méretétől, ( motorkerékpár, személyautó, terepjáró, furgon, kisbusz ) függően változik telephelytől, telephelyig számítva, 100 km alatt alapdíjat számolunk fel, áraink tájékoztatás jelegűek a pontos árért hívja telefonszámunk és kérjen előre árajánlatot. 

 Keresse non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkat az év bármely napján, hogy egy megbízható segítséggel megoldjuk problémáját!

 

Autómentés áraink magukért beszélnek!

Autómentés áraink magukért beszélnek!Utazás közben mindenre fel kell készülni, mindegy milyen járművel indulunk el. Lakókocsi, sportkocsi, busz, vagy motor, bármelyik felmondhatja a szolgálatot egyik pillanatról a másikra. A jó hír az, hogy ilyenkor nem vagyunk magunkra utalva, elég, ha ott a lapul a telefonunkban egy megbízható autómentő telefonszáma!

Mi bármikor a segítségére tudunk sietni, ezért forduljon hozzánk bizalommal, ha szorult helyzetbe került! Nálunk a színvonalas szolgáltatások mérsékelt autómentés árakkal párosulnak, így nem kell aggódnia a magas díjak miatt sem!

Nekünk az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, és a későbbiekben is mi legyünk az első gondolatuk, ha az úton egyszer csak kifogy  a benzin, defektet kap a jármű, vagy baleset következik be. Az autómentés árakat igyekszünk fixen tartani, hogy minél több bajba jutott autóson, utazón segíthessünk!

Amennyiben szüksége van a szolgálatainkra, vagy szeretne részleteket megtudni tevékenységünkről, autómentés árainkról, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább