M3 autómentő, autómentés

Tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s, aut贸ment茅s azonnal

Tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s a h茅t minden napj谩n 24 贸r谩ban. Tr茅leres aut贸ment艖 szolg谩ltat谩sunk biztos铆tja

Tr茅leres aut贸ment艖, Tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s non-stop M3 aut贸p谩lya

- az aut贸sz谩ll铆t谩st tr茅lerrel,
- aut贸ment茅st,
- j谩rm疟sz谩ll铆t谩st,
- j谩rm疟vontat谩st,
- motor tr茅leres sz谩ll铆t谩s.

Nagyobb m茅ret疟 k枚zleked茅si eszk枚z枚k eset茅ben a tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s helyett a vontat谩s jelenti a megold谩st. Lak贸kocsik vontat谩s谩t is v谩llaljuk, k眉lf枚ldi helysz铆nre is r枚vid id艖n bel眉l lehets茅ges a tr茅leres aut贸ment茅s.

Milyen esetekben jelenthet megold谩st a tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s?

Tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩sra t枚bb esetben is sor ker眉lhet, komolyabb meghib谩sod谩s, s煤lyos karossz茅ria s茅r眉l茅s, ami ut谩n nem tud tov谩bbhaladni, vagy nem maradhat a forgalomban az aut贸 茅s egy m谩sik szem茅lyaut贸val val贸 vontat谩sa sem lehets茅ges. A tr茅leres aut贸ment艖 a k铆v谩nt helysz铆nre sz谩ll铆tja a j谩rm疟vet, legyen az a szerv铆z, egy megjel枚lt gar谩zs, vagy a tulajdonos otthona. Ez谩ltal a tr茅leres sz谩ll铆t谩s megold谩st ny煤jt a neh茅z helyzetekben.

Min茅l el艖bb megkapjuk a h铆v谩st, ann谩l hamarabb tudunk int茅zkedni, hogy a tr茅leres aut贸sz谩ll铆t贸 miel艖bb a helysz铆nen lehessen 茅s enyh铆tse a meghib谩sod谩sb贸l, balesetb艖l ered艖 bossz煤s谩got, seg铆tsen elh谩r铆tani a fennakad谩st.

El艖re tervezett tr茅leres sz谩ll铆t谩s

Term茅szetesen nem csak v谩ratlan helyzetek l茅teznek, amelyben tr茅leres aut贸ment艖 bevon谩sa sz眉ks茅ges, hanem vannak el艖re egyeztethet艖 id艖pontok, amikor tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩sra lehet sz眉ks茅g. Ilyen eset az otthonr贸l szerv铆zbe, vagy szerv铆zb艖l tov谩bbi jav铆t谩si helysz铆nre val贸 sz谩ll铆t谩s. A k眉lf枚ldi g茅pj谩rm疟 hazasz谩ll铆t谩sa tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩ssal remek megold谩s, am铆g nincs Magyarorsz谩gon forgalomba helyezve az aut贸, ilyen esetben m谩s megold谩s elk茅pzelhetetlen. El艖re egyeztetett id艖pontban pontosan 茅rkez眉nk 茅s a k铆v谩nt helysz铆nre szakszer疟 elsz谩ll铆谩st v茅gz眉nk.

Tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s, tr茅leres aut贸ment艖 谩rak

A tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩s d铆ja a sz谩ll铆tand贸 j谩rm疟 s煤ly谩t贸l, m茅ret茅t艖l, illetve a tervezett km mennyis茅g茅t艖l f眉gg. El艖re 谩raj谩nlatot adunk, 铆gy nem lesz meglepet茅s a fizetend艖 枚sszeg. Tr茅leres aut贸ment茅s szolg谩ltat谩sunk ig茅nybe v茅tel茅n茅l m谩r a telefonban tudatjuk, milyen k枚lts茅ge van az aut贸ment茅snek, tr茅leres elsz谩ll铆t谩snak.

Aut贸sz谩ll铆t谩s tr茅lerrel, tr茅leres aut贸ment茅s az orsz谩g teljes ter眉let茅n 茅s k眉lf枚ld枚n is

Eur贸p谩n bel眉l b谩rhonnan megrendelheti szolg谩ltat谩sunkat, v谩llaljuk a tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩st, tr茅leres aut贸ment茅st:

- aut贸ment茅s Budapesten tr茅leres aut贸sz谩ll铆t谩ssal
- Magyarorsz谩g m谩s telep眉l茅sein
- Eur贸pa b谩rmely orsz谩g谩ba is kisz谩llunk.

Csup谩n egy c铆met vagy koordin谩t谩t k茅r眉nk, meghallgatjuk a r茅szleteket 茅s a lehet艖 legr枚videbb id艖n bel眉l 茅rkez眉nk aut贸sz谩ll铆t贸 tr茅ler眉nkkel. A sz谩ll铆t谩s d铆j谩t el艖re k枚z枚lj眉k.

Aut贸ment茅s Tisza煤jv谩ros k枚rny茅k茅n 茅jjel-nappal. Szolg谩ltat谩sunkkal megold谩st ny煤jtunk a meghib谩sodott aut贸k elsz谩ll铆t谩s谩ban, amennyiben az aut贸 helysz铆ni jav铆t谩sa nem lehets茅ges.

Aut贸sz谩ll铆t谩s Tisza煤jv谩ros, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

眉gyf茅lszolg谩latunk a nap 24 贸r谩j谩ban fogadja a be茅rkez艖 h铆v谩sokat 茅s a lehet艖 legr枚videbb id艖n bel眉l megoldja a probl茅m谩t. Rendelkez茅sre 谩ll贸 g茅pj谩rm疟parkunknak 茅s korszer疟, kifog谩stalan m疟szaki felszerelts茅g眉nknek k枚sz枚nhet艖en a meghib谩sod谩sok t枚bbs茅g茅ben szakszer疟 seg铆ts茅get ny煤jtunk.

A m疟szaki meghib谩sod谩s, a gumiabroncs probl茅m谩i kellemetlen 茅s kiszolg谩ltatott helyzetbe hozhatj谩k az aut贸sokat. Aut贸ment艖 szolg谩ltat谩sunkkal arra t枚reksz眉nk, hogy a hozz谩nk fordul贸, bajba ker眉lt aut贸 tulajdonosok min茅l el艖bb tov谩bb folytathass谩k 煤tjukat 茅s biztons谩gosan 茅rhess茅k el c茅ljukat. Amennyiben ez nem lehets茅ges, gyorsan 茅s szakszer疟en elsz谩ll铆tjuk a g茅pj谩rm疟vet a szervizbe vagy a k铆v谩nt helyre.

Szem茅lyg茅pj谩rm疟vek, motorok, teheraut贸k, buszok tr茅leres vagy vontat谩sos elsz谩ll铆t谩s谩ra egyar谩nt felk茅sz眉lt眉nk, r枚vid id艖 alatt a helysz铆nre 茅rkez眉nk.

Aut贸ment茅s kedvez艖 谩ron Tisza煤jv谩ros teljes ter眉let茅n 茅s k枚rny茅k茅n, 茅rdemes hozz谩nk fordulni a bajban, hogy a probl茅ma miel艖bb megold贸djon. Megb铆zhat贸 csapatunk szolg谩latk茅sz, gyors 茅s prec铆z szakemberekb艖l 谩ll, amire ilyenkor sz眉ks茅g van.

Egy tapasztalt, m疟szakilag felk茅sz眉lt aut贸s maga is meg tudja oldani a hirtelen felmer眉l艖 probl茅m谩k egy r茅sz茅t, a k枚r眉lm茅nyek m茅gis okot adhatnak egy gumiprobl茅ma eset茅n is arra, hogy seg铆ts茅get h铆vjon. Nagy el艖ny眉nk a folyamatos rendelkez茅sre 谩ll谩s 茅s a szakszer疟 felk茅sz眉lts茅g, ez茅rt a telefonos egyeztet茅s ut谩n gyorsan a helysz铆nre 茅r眉nk.

Az id艖 nagy 茅rt茅k, nem 茅rdemes elvesztegetni. Hozz谩nk fordulva gyorsan 谩thidalhat贸 az 谩tmeneti neh茅zs茅g, nem 茅rdemes agg贸dni, m茅rgel艖dni, feleslegesen v谩rakozni.

Az M3-as aut贸p谩ly谩n a Galga pihen艖 k枚rny茅k茅n, m谩s n茅ven Katapult b眉f茅n茅l az M3-as aut贸p谩ly谩n robbant le g茅pj谩rm疟ve? Ne essen k茅ts茅gbe, mi seg铆t眉nk! Nem tud tov谩bb haladni? Esetleg csak kisebb meghib谩sod谩s 茅rte aut贸j谩t, amit helyben lehet jav铆tani? Akkor h铆vjon minket, nem fog csal贸dni! Gyors, olcs贸 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st ny煤jtunk!

Aut贸sz谩ll铆t谩s Galga pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

Nonstop el茅rhet艖 眉gyf茅lszolg谩latunk:聽+36 (70) 224-1441

Megkeres茅se ut谩n koll茅g谩ink, amilyen gyorsan csak tudnak ki茅rkeznek a helysz铆nre, 茅s a legjobb megold谩st fogj谩k ny煤jtani 脰nnek!

Magasan k茅pzett munkat谩rsainknak k枚sz枚nhet艖en, ha helysz铆nen jav铆that贸 probl茅m谩ja van, 艖k megoldj谩k azt is! Ker茅kcsere, gumiprobl茅ma, 眉zemanyagp贸tl谩s, akkumul谩tor felt枚lt茅s, motorbeind铆t谩s, ezekben mind tudunk seg铆teni. Modern g茅pj谩rm疟parkunknak k枚sz枚nhet艖en minden felszerel茅s眉nk adott. 脥gy hamar folytatni tudja megkezdett 煤tj谩t! Elker眉lheti az 贸r谩kig tart贸 v谩rakoz谩st egy szervizben.

Ha az adott meghib谩sod谩s nagyobb, mint amit helysz铆nen meg tudna jav铆tani munkat谩rsunk, akkor elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t a legk枚zelebbi szervizbe, 茅s csereaut贸t tudunk biztos铆tani, hogy gyorsan tov谩bb tudjon haladni. Aut贸sz谩ll铆t谩st v茅gz眉nk tr茅leresen 茅s vontatva is! Szem茅lyaut贸k mellett kisteheraut贸k, munkag茅pek, nyergesvontat贸k, motorker茅kp谩rok, kisbuszok 茅s kamionok elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk!聽 Ha esetleg t枚bben utaztak, 茅s utast谩rsai elsz谩ll铆t谩s谩t is meg kell oldani, ebben is tudunk seg铆teni. T枚bbszem茅lyes aut贸inkkal utasai elsz谩ll铆t谩s谩t megoldjuk, 铆gy nekik se kell 贸r谩kat v谩rakozni az 煤t sz茅l茅n.

A h茅t minden napj谩n h铆vhatja szolg谩ltat谩sunkat 0-24 贸r谩ban.

Keressen minket, ha a Galga pihen艖, m谩s n茅ven Katapult b眉f茅n茅l Asz贸d 茅s Hatvan k枚z枚tt az M3-as aut贸p谩ly谩n vagy annak k枚rny茅k茅n keres gyors, olcs贸, szakszer疟 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st! H铆vhat minket h茅tv茅g茅n 茅s 眉nnepnapokon is!

脡ppen az M3-as aut贸p谩ly谩n halad a Kerekharaszti pihen艖 k枚rny茅k茅n, mikor aut贸ja felmondja a szolg谩latot? Keressen minket b谩tran! Kisebb 茅s nagyobb probl茅ma eset茅n is tudunk seg铆teni! Kisebb meghib谩sod谩s eset茅n, j贸l k茅pzett munkat谩rsunk a helysz铆nen orvosolja a probl茅m谩t, nagyobb hiba eset茅n pedig elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t!

Aut贸sz谩ll铆t谩s Kerekharaszti pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

脡jjel-nappal h铆vhat贸 telefonsz谩munk:聽+36 (70) 224-1441

Munkat谩rsunk, amilyen gyorsan csak lehet ki茅rkezik a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re, 茅s mindig a legjobb megold谩st ny煤jtja az 脰n sz谩m谩ra.

H铆v谩s谩t k枚vet艖en gyorsan megkezdj眉k aut贸ja helysz铆ni jav铆t谩s谩t, vagy elsz谩ll铆t谩s谩t.

Aut贸ment艖, aut贸seg茅ly szolg谩ltat谩sunknak k枚sz枚nhet艖en helysz铆ni jav铆t谩st is tudunk v谩llalni! Legyen sz贸 ker茅kcser茅r艖l, gumiprobl茅m谩r贸l, motorbeind铆t谩sr贸l, aut贸 z谩rnyit谩sr贸l, 眉zemanyagp贸tl谩sr贸l, akkumul谩tor felt枚lt茅sr艖l, ezeket mind megoldjuk. Modern g茅pj谩rm疟parkunk 茅s magasan k茅pzett szakembereinknek k枚sz枚nhet艖en ezek nem jelentenek gondot. 脥gy gyorsan folytatni tudja megkezdet 煤tj谩t.

Term茅szetesen vannak olyan meghib谩sod谩sok, mikor a helysz铆ni jav铆t谩s nem lehets茅ges, ilyenkor elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t vontatva vagy tr茅leresen. Korszer疟 aut贸ment艖inknek 茅s felszerel茅seinknek k枚sz枚nhet艖en nem csak szem茅lyaut贸j谩t, hanem teheraut贸t, kisbuszt, kamiont, p贸tkocsit, lak贸kocsit, motorker茅kp谩rt vagy ak谩r munkag茅pet is eltudunk sz谩ll铆tani. Ha esetleg utasai elsz谩ll铆t谩s谩t kell megoldani, ebben is tudunk seg铆teni, t枚bbszem茅lyes aut贸inknak k枚sz枚nhet艖en.

聽脺gyf茅lszolg谩ltat谩sunk az 茅v b谩rmely napj谩n h铆vhat贸 non 鈥 stop!

K眉lf枚ld枚n akadt el aut贸j谩val? Nemzetk枚zi fuvaroz谩sban tapasztalt munkat谩rsaink ebben is tudnak seg铆teni! Ak谩r t枚bb aut贸 egyszerre val贸 elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk!

Nyugodtan keressen minket, ha a Kerekharaszti pihen艖 vagy k枚rny茅k茅n keres egy kiv谩l贸, prec铆z, olcs贸, gyors aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st! Telefonsz谩munk 茅jjel 鈥 nappal h铆vhat贸 眉nnepnapokon 茅s h茅tv茅g茅n is!

V谩ratlan hiba 茅rte aut贸j谩t a G枚rbeh谩zi pihen艖 k枚zel茅ben, 茅s seg铆ts茅gre lenne sz眉ks茅ge? Ne agg贸djon, mi seg铆t眉nk! Ha nem tud tov谩bb haladni, 茅s helyben jav铆that贸 probl茅m谩ja van, vagy elsz谩ll铆t谩sra van sz眉ks茅ge, mi megoldjuk 脰n helyett! Keresse aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩sunkat az 茅v b谩rmely napj谩n!

Aut贸sz谩ll铆t谩s G枚rbeh谩zi pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

脡jjel-nappal el茅rhet艖 眉gyf茅lszolg谩latunk:聽+36 (70) 224-1441

Munkat谩rsunk, amilyen gyorsan csak lehet ki茅rkezik a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re, 茅s mindig a legjobb megold谩st ny煤jtja az 脰n sz谩m谩ra.

Helysz铆ni jav铆t谩s form谩j谩ban t枚bb lehet艖s茅get is biztos铆tunk, mivel munkat谩rsaink mind magasan k茅pzettek 铆gy, ha ker茅kcser茅re, gumihib谩ra, 眉zemanyag felt枚lt茅sre, aut贸 z谩rnyit谩sra, akkumul谩tor felt枚lt茅sre van sz眉ks茅ge, mi seg铆t眉nk! Nem csak munkat谩rsaink j贸l k茅pzetts茅ge, hanem nagyon j贸l felszerelt g茅pj谩rm疟parkunknak is k枚sz枚nhet艖, hogy ilyen sok szolg谩ltat谩st tudunk ny煤jtani.

Abban az esetben, ha nincs lehet艖s茅g a helysz铆ni jav铆t谩sra, akkor term茅szetesen elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t a legk枚zelebbi szervizben. Sz谩ll铆t谩st tr茅leresen 茅s vontatva is v谩llalunk. Szem茅lyaut贸 aut贸sz谩ll铆t谩s mellett kisbuszok, teheraut贸k, kamionok, munkag茅pek, nyergesvontat贸k 茅s motorker茅kp谩rok sz谩ll铆t谩s谩t is megoldjuk. J谩rm疟veink mind karbantartottak 茅s rendszeresen szervizeltek. T枚bbszem茅lyes aut贸inkkal utast谩rsai elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk, 铆gy nekik se kell sokat v谩rakoznia az 煤t ment茅n.

Nemzetk枚zi fuvaroz谩sban is nagy tapasztalattal rendelkeznek koll茅g谩ink! Ha k眉lf枚ld枚n sz眉ks茅ges az aut贸ment茅s, aut贸sz谩ll铆t谩s akkor is keressen minket! Ak谩r t枚bb aut贸 elsz谩ll铆t谩s谩t is megtudjuk oldani!

Ne feledkezzen meg szolg谩ltat谩sainkr贸l se, amit 茅jjel-nappal h铆vhat az 茅v b谩rmely napj谩n!

Ha aut贸ment茅sre, aut贸sz谩ll铆t谩sra lenne sz眉ks茅ge a G枚rbeh谩zi pihen艖 vagy annak vonz谩sk枚rzet茅ben, h铆vjon minket b谩tran, ak谩r h茅tv茅g茅n vagy 眉nnepnapokon is!

Aut贸ment茅s


Seg铆ts茅gre van sz眉ks茅ge lerobbant, meghib谩sodott aut贸ja elsz谩ll铆t谩sban?


Tov谩bb

Aut贸ment茅s k眉lf枚ld


K眉lf枚ldi tart贸zkod谩sa, utaz谩sa k枚zben keres megb铆zhat贸, gyors aut贸sz谩ll铆t谩st?


Tov谩bb

Szolg谩ltat谩sok


C茅g眉nk gyors, szakszer疟 seg铆ts茅get ny煤jt lerobbant, meghib谩sodott, s茅r眉lt aut贸j谩hoz.


Tov谩bb