Facebook
Blogger
Hírek

Autómentés külföldi autópályáról: ránk a nyaralás ideje alatt is számíthat!

Az autó a legváratlanabb pillanatban, akár nyaralás ideje alatt is képes felmondani a szolgálatot. Az esetek jelentős részében erre akkor is megvan az esély, ha a tulajdonos az utazás előtt közvetlenül átnézette a gépjárművet szakemberrel, aki elvégezte a legfontosabb szervizeltetéssel kapcsolatos teendőket is. A problémát útközben bármi okozhatja: műszaki hiba, szélsőséges időjárás vagy akár az autópályára tévedt vad is. A legfontosabb, hogy ezekre a váratlan helyzetekre felkészüljön a tulajdonos. Ebben az esetben a legideálisabb, ha megbízható autómentéssel foglalkozó cég elérhetőségeit jegyzi fel a tulajdonos, még az utazás előtt. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően autómentéssel foglalkozó vállalkozást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat a nyaralás ideje alatt bármikor igénybe tudja venni külföldi autópályán is, amennyiben az adott helyzet azt megköveteli. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a baj a legváratlanabb helyzetekben is megjelenhet, fel vagyunk készülve arra, hogy ehhez igazodva, rövid időn belül segítséget tudjunk nyújtani az autómentésben, külföldön is. Ahhoz, hogy időben, a legnépszerűbb nyaralóövezetek autópályáin is elérhessük, szükséges, hogy feljegyezze elérhetőségeinket. Nem biztos, hogy az adott területen el fogja tudni érni a mobilinternetet! Ha felírja elérhetőségeinket, bárhonnan elér bennünket, így pedig munkatársaink rövid időn belül, a szükséges felszereléssel útnak tudnak indulni és pár órán belül megkezdik az autómentést.

A legfontosabb, hogy semmiképp se essen kétségbe, mert, ha megfogadja tanácsunkat, gyors segítséget kaphat külföldi autópályán kollégáinktól.

Bízza magát profikra, ha bajba kerül a nyaralás során! Az autómentést külföldi autópályán is vállaljuk. Amennyiben kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Baleset érte az autóját? Cégünk az autómentést Olaszországból is vállalja!

Egy belföldi nyaraláson megismerhetjük hazánk eddig ismeretlen és rejtett szépségeit is, felkapaszkodhatunk a Kékestetőre, számtalan nemzetiparkot felkereshetünk, és a kihagyhatatlan balatoni élményt is átélhetjük. A családi nyaralások alkalmával azonban sokan a külföldi úti célokat részesítik előnyben, hiszen ezek a csodák az év bármelyik napján könnyedén elérhetőek, akár egy hétvége alkalmával is. A legtöbben nyáron tudják összehangolni a hosszabb szabadságukat a baráti társaságukkal vagy családtagjaikkal, és ha már így együtt van mindenki, szívesebben vágnak bele egy nagyobb útba, és utaznak külföldre. A zötykölődő, forró vonatok helyett, ahol ráadásul a tömeg is hatalmas, és általában többször át is kell szállni, közkedvelt választás saját autóval belevágni a nyári kalandba, melyeknek az egyik legnépszerűbb célja Itália. Ilyenkor jó előre gondolni kell mindenre, érdemes például elmenteni egy hazai cég telefonszámát, aki vészhelyzet esetén vállalja az autómentést Olaszországból is!

Cikk folytatása

Ne váljon rémálommá a nyaralása – az autómentés Horvátországból sem okoz számunkra problémát!

autómentésre HorvátországbólA legtöbben szívesebben utaznak nyaralni saját autóval, mint vonattal, repülővel, vagy akár busszal. Nem is csoda, hiszen sokkal kényelmesebben ütemezhetőek így rövidebb, vagy akár hosszabb szünetek utazás közben, és az útba eső apróbb falvak helyi látványosságainak megtekintését sem kell elmulasztani. Horvátország kifejezetten népszerű úti cél, amit nem csupán a földrajzi közelségének, de rengeteg látnivalójának és csodás tengerpartjának is köszönhet.

Cikk folytatása

Olaszországi nyaralás közben lerobbant az autó? Számíthat ránk!

Ha az emberek külföldön szeretnének nyaralni, szívesen választják Olaszországot, ugyanis a fürdőzés mellett csodálatos látványosságokat, természeti kincseket lehet felfedezni az országban. Sokan nem repülővel, vonattal, vagy busszal jutnak el a közkedvelt nyaralóhelyekre, hanem a saját autójukkal, aminek esetében megvan a kockázat arra, hogy bármikor lerobbanhatnak, még akkor is, ha a gépjármű kifogástalan műszaki állapotban van. Érdemes ezekre a váratlan helyzetekre felkészülni egy autómentő elérhetőséggel, ám természetes, hogy a nyelvi nehézségek miatt az utazók inkább magyar cégre bíznák magukat. Ha Ön is szeretne felkészülni a legváratlanabb helyzetekre, állunk rendelkezésére a külföldi autómentéssel kapcsolatban is!

Cikk folytatása

Autómentés M3 autópálya mentén Budapesttől Nyíregyházáig: a tavaszi szünetben is számíthat ránk!

 

M3 autópálya mentén Budapesttől NyíregyházáigA közelgő tavaszi szünettel kapcsolatban sok család dönt úgy, hogy hazalátogatnak vidékre vagy pedig otthonuktól távol pihenik majd ki a hétköznapok fáradalmait. Ahhoz, hogy az utazók mihamarabb, kényelmesen eljuthassanak úticéljaikhoz, az autópályákat választják, többek között az M3-as jelzésűt. Ez hazánk egyik legforgalmasabb autópályája, nap, mint nap rengetegen megfordulnak rajta.

Cikk folytatása

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább