M3 autómentő, autómentés

Az M3-as aut贸p谩ly谩n a Galga pihen艖 k枚rny茅k茅n, m谩s n茅ven Katapult b眉f茅n茅l az M3-as aut贸p谩ly谩n robbant le g茅pj谩rm疟ve? Ne essen k茅ts茅gbe, mi seg铆t眉nk! Nem tud tov谩bb haladni? Esetleg csak kisebb meghib谩sod谩s 茅rte aut贸j谩t, amit helyben lehet jav铆tani? Akkor h铆vjon minket, nem fog csal贸dni! Gyors, olcs贸 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st ny煤jtunk!

Aut贸sz谩ll铆t谩s Galga pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

Nonstop el茅rhet艖 眉gyf茅lszolg谩latunk:聽+36 (70) 224-1441

Megkeres茅se ut谩n koll茅g谩ink, amilyen gyorsan csak tudnak ki茅rkeznek a helysz铆nre, 茅s a legjobb megold谩st fogj谩k ny煤jtani 脰nnek!

Magasan k茅pzett munkat谩rsainknak k枚sz枚nhet艖en, ha helysz铆nen jav铆that贸 probl茅m谩ja van, 艖k megoldj谩k azt is! Ker茅kcsere, gumiprobl茅ma, 眉zemanyagp贸tl谩s, akkumul谩tor felt枚lt茅s, motorbeind铆t谩s, ezekben mind tudunk seg铆teni. Modern g茅pj谩rm疟parkunknak k枚sz枚nhet艖en minden felszerel茅s眉nk adott. 脥gy hamar folytatni tudja megkezdett 煤tj谩t! Elker眉lheti az 贸r谩kig tart贸 v谩rakoz谩st egy szervizben.

Ha az adott meghib谩sod谩s nagyobb, mint amit helysz铆nen meg tudna jav铆tani munkat谩rsunk, akkor elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t a legk枚zelebbi szervizbe, 茅s csereaut贸t tudunk biztos铆tani, hogy gyorsan tov谩bb tudjon haladni. Aut贸sz谩ll铆t谩st v茅gz眉nk tr茅leresen 茅s vontatva is! Szem茅lyaut贸k mellett kisteheraut贸k, munkag茅pek, nyergesvontat贸k, motorker茅kp谩rok, kisbuszok 茅s kamionok elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk!聽 Ha esetleg t枚bben utaztak, 茅s utast谩rsai elsz谩ll铆t谩s谩t is meg kell oldani, ebben is tudunk seg铆teni. T枚bbszem茅lyes aut贸inkkal utasai elsz谩ll铆t谩s谩t megoldjuk, 铆gy nekik se kell 贸r谩kat v谩rakozni az 煤t sz茅l茅n.

A h茅t minden napj谩n h铆vhatja szolg谩ltat谩sunkat 0-24 贸r谩ban.

Keressen minket, ha a Galga pihen艖, m谩s n茅ven Katapult b眉f茅n茅l Asz贸d 茅s Hatvan k枚z枚tt az M3-as aut贸p谩ly谩n vagy annak k枚rny茅k茅n keres gyors, olcs贸, szakszer疟 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st! H铆vhat minket h茅tv茅g茅n 茅s 眉nnepnapokon is!

脡ppen az M3-as aut贸p谩ly谩n halad a Kerekharaszti pihen艖 k枚rny茅k茅n, mikor aut贸ja felmondja a szolg谩latot? Keressen minket b谩tran! Kisebb 茅s nagyobb probl茅ma eset茅n is tudunk seg铆teni! Kisebb meghib谩sod谩s eset茅n, j贸l k茅pzett munkat谩rsunk a helysz铆nen orvosolja a probl茅m谩t, nagyobb hiba eset茅n pedig elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t!

Aut贸sz谩ll铆t谩s Kerekharaszti pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

脡jjel-nappal h铆vhat贸 telefonsz谩munk:聽+36 (70) 224-1441

Munkat谩rsunk, amilyen gyorsan csak lehet ki茅rkezik a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re, 茅s mindig a legjobb megold谩st ny煤jtja az 脰n sz谩m谩ra.

H铆v谩s谩t k枚vet艖en gyorsan megkezdj眉k aut贸ja helysz铆ni jav铆t谩s谩t, vagy elsz谩ll铆t谩s谩t.

Aut贸ment艖, aut贸seg茅ly szolg谩ltat谩sunknak k枚sz枚nhet艖en helysz铆ni jav铆t谩st is tudunk v谩llalni! Legyen sz贸 ker茅kcser茅r艖l, gumiprobl茅m谩r贸l, motorbeind铆t谩sr贸l, aut贸 z谩rnyit谩sr贸l, 眉zemanyagp贸tl谩sr贸l, akkumul谩tor felt枚lt茅sr艖l, ezeket mind megoldjuk. Modern g茅pj谩rm疟parkunk 茅s magasan k茅pzett szakembereinknek k枚sz枚nhet艖en ezek nem jelentenek gondot. 脥gy gyorsan folytatni tudja megkezdet 煤tj谩t.

Term茅szetesen vannak olyan meghib谩sod谩sok, mikor a helysz铆ni jav铆t谩s nem lehets茅ges, ilyenkor elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t vontatva vagy tr茅leresen. Korszer疟 aut贸ment艖inknek 茅s felszerel茅seinknek k枚sz枚nhet艖en nem csak szem茅lyaut贸j谩t, hanem teheraut贸t, kisbuszt, kamiont, p贸tkocsit, lak贸kocsit, motorker茅kp谩rt vagy ak谩r munkag茅pet is eltudunk sz谩ll铆tani. Ha esetleg utasai elsz谩ll铆t谩s谩t kell megoldani, ebben is tudunk seg铆teni, t枚bbszem茅lyes aut贸inknak k枚sz枚nhet艖en.

聽脺gyf茅lszolg谩ltat谩sunk az 茅v b谩rmely napj谩n h铆vhat贸 non 鈥 stop!

K眉lf枚ld枚n akadt el aut贸j谩val? Nemzetk枚zi fuvaroz谩sban tapasztalt munkat谩rsaink ebben is tudnak seg铆teni! Ak谩r t枚bb aut贸 egyszerre val贸 elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk!

Nyugodtan keressen minket, ha a Kerekharaszti pihen艖 vagy k枚rny茅k茅n keres egy kiv谩l贸, prec铆z, olcs贸, gyors aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st! Telefonsz谩munk 茅jjel 鈥 nappal h铆vhat贸 眉nnepnapokon 茅s h茅tv茅g茅n is!

V谩ratlan hiba 茅rte aut贸j谩t a G枚rbeh谩zi pihen艖 k枚zel茅ben, 茅s seg铆ts茅gre lenne sz眉ks茅ge? Ne agg贸djon, mi seg铆t眉nk! Ha nem tud tov谩bb haladni, 茅s helyben jav铆that贸 probl茅m谩ja van, vagy elsz谩ll铆t谩sra van sz眉ks茅ge, mi megoldjuk 脰n helyett! Keresse aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩sunkat az 茅v b谩rmely napj谩n!

Aut贸sz谩ll铆t谩s G枚rbeh谩zi pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

脡jjel-nappal el茅rhet艖 眉gyf茅lszolg谩latunk:聽+36 (70) 224-1441

Munkat谩rsunk, amilyen gyorsan csak lehet ki茅rkezik a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re, 茅s mindig a legjobb megold谩st ny煤jtja az 脰n sz谩m谩ra.

Helysz铆ni jav铆t谩s form谩j谩ban t枚bb lehet艖s茅get is biztos铆tunk, mivel munkat谩rsaink mind magasan k茅pzettek 铆gy, ha ker茅kcser茅re, gumihib谩ra, 眉zemanyag felt枚lt茅sre, aut贸 z谩rnyit谩sra, akkumul谩tor felt枚lt茅sre van sz眉ks茅ge, mi seg铆t眉nk! Nem csak munkat谩rsaink j贸l k茅pzetts茅ge, hanem nagyon j贸l felszerelt g茅pj谩rm疟parkunknak is k枚sz枚nhet艖, hogy ilyen sok szolg谩ltat谩st tudunk ny煤jtani.

Abban az esetben, ha nincs lehet艖s茅g a helysz铆ni jav铆t谩sra, akkor term茅szetesen elsz谩ll铆tjuk g茅pj谩rm疟v茅t a legk枚zelebbi szervizben. Sz谩ll铆t谩st tr茅leresen 茅s vontatva is v谩llalunk. Szem茅lyaut贸 aut贸sz谩ll铆t谩s mellett kisbuszok, teheraut贸k, kamionok, munkag茅pek, nyergesvontat贸k 茅s motorker茅kp谩rok sz谩ll铆t谩s谩t is megoldjuk. J谩rm疟veink mind karbantartottak 茅s rendszeresen szervizeltek. T枚bbszem茅lyes aut贸inkkal utast谩rsai elsz谩ll铆t谩s谩t is v谩llaljuk, 铆gy nekik se kell sokat v谩rakoznia az 煤t ment茅n.

Nemzetk枚zi fuvaroz谩sban is nagy tapasztalattal rendelkeznek koll茅g谩ink! Ha k眉lf枚ld枚n sz眉ks茅ges az aut贸ment茅s, aut贸sz谩ll铆t谩s akkor is keressen minket! Ak谩r t枚bb aut贸 elsz谩ll铆t谩s谩t is megtudjuk oldani!

Ne feledkezzen meg szolg谩ltat谩sainkr贸l se, amit 茅jjel-nappal h铆vhat az 茅v b谩rmely napj谩n!

Ha aut贸ment茅sre, aut贸sz谩ll铆t谩sra lenne sz眉ks茅ge a G枚rbeh谩zi pihen艖 vagy annak vonz谩sk枚rzet茅ben, h铆vjon minket b谩tran, ak谩r h茅tv茅g茅n vagy 眉nnepnapokon is!

Az M3-as aut贸p谩ly谩n az Igrici pihen艖 vagy annak k枚rny茅k茅n halad aut贸j谩val, amikor hirtelen valamilyen meghib谩sod谩s 茅ri? Ne essen k茅ts茅gbe, mi seg铆t眉nk 脰nnek! Kisebb probl茅ma eset茅n magasan k茅pzett koll茅g谩nk a helysz铆nen jav铆tja probl茅m谩j谩t, ha nagyobb a meghib谩sod谩s, akkor pedig elsz谩ll铆tjuk aut贸j谩t tr茅leresen vagy vontatva!

Aut贸sz谩ll铆t谩s Igrici pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

Nonstop el茅rhet艖 telefonsz谩munk:聽+36 (70) 224-1441

Megkeres茅se ut谩n a lehet艖 leggyorsabban 茅rkezik ki munkat谩rsunk a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re, 茅s a legjobb megold谩st fogja ny煤jtani az 脰n sz谩m谩ra!

Helysz铆ni jav铆t谩s eset茅n t枚bb probl茅ma megold谩s谩ban is tudunk seg铆teni, ilyen lehet ak谩r z谩rprobl茅ma, ker茅kcsere, gumiprobl茅ma, 眉zemanyagp贸tl谩s, motorbeind铆t谩s, akkumul谩tor felt枚lt茅s. Mi ezekben mind tudunk seg铆teni! Ezekre garancia lehet modern g茅pj谩rm疟parkunk, 茅s nagy szakmai hozz谩茅rt茅ssel rendelkez艖 munkat谩rsaink. 脥gy gyorsan tudja folytatni az 煤tj谩t, 茅s nem kell 贸r谩kat v谩rakoznia.

Nagyobb a probl茅ma jelentkezett, 茅s sajnos nem oldhat贸 meg a helysz铆nen? Akkor is rendelkez茅s茅re 谩ll az aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩sunk. Tr茅leresen 茅s vontatva is el tudjuk sz谩ll铆tani a meghib谩sodott g茅pj谩rm疟v茅t. Aut贸sz谩ll铆t谩st tudunk v谩llalni szem茅lyaut贸k mellett, teheraut贸kra, kamionokra, kisbuszokra, lak贸kocsikra, p贸tkocsikra, 茅s motorker茅kp谩rokra is. G茅pj谩rm疟veink mind szervizeltek 茅s rendszeresen karbantartottak.

T枚bbszem茅lyes aut贸inkkal utasai elsz谩ll铆t谩s谩t is 谩tv谩llaljuk 脰n helyett, 铆gy nekik se kell a meghib谩sod谩s helysz铆n茅n 贸r谩kat v谩rakozni.

Szolg谩ltat谩saink az 茅v b谩rmely napj谩n non-stop el茅rhet艖!

Korszer疟, gyors, olcs贸 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st keres az Igrici pihen艖 vagy annak k枚rny茅k茅n? H铆vjon minket b谩tran, h茅tv茅g茅n 茅s 眉nnepnapokon is 谩llunk 眉gyfeleink rendelkez茅s茅re!

Az M3-as aut贸p谩ly谩n halad a Polg谩ri pihen艖 k枚rny茅k茅n, amikor megadja mag谩t az aut贸ja? Aut贸j谩hoz szeretne egy gyors, olcs贸 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st? Helysz铆ni jav铆t谩s vagy aut贸ja elsz谩ll铆t谩s谩t is megoldjuk! Keressen fel minket, 茅s koll茅g谩nk, amilyen gyorsan csak tud ki茅rkezik a meghib谩sod谩s helysz铆n茅re.

Aut贸sz谩ll铆t谩s Polg谩ri pihen艖ben, tr茅leres aut贸ment艖 M3 aut贸p谩ly谩n

脡jjel-nappal h铆vhat贸 telefonsz谩munk:聽+36 (70) 224-1441

H铆v谩sa ut谩n koll茅g谩ink azonnal a helysz铆nre sietnek, 茅s a lehet艖 legjobb megold谩st fogj谩k ny煤jtani az 脰n sz谩m谩ra!

Magasan k茅pzett szakembereinknek 茅s modern eszk枚z枚kkel felszerelt g茅pj谩rm疟parkunknak k枚sz枚nhet艖en helysz铆ni jav铆t谩st is v谩llalunk, 铆gy nem kell 贸r谩kat v谩rakoznia egy szervizben. Helysz铆nen jav铆that贸 probl茅m谩k k枚z茅 tartozik a ker茅kcsere, gumiprobl茅ma, motorbeind铆t谩s, akkumul谩tor felt枚lt茅s, aut贸 z谩rnyit谩s 茅s az 眉zemanyagfelt枚lt茅s is.

Ha g茅pj谩rm疟v茅nek a jav铆t谩s谩t m茅gsem lehet a helysz铆nen orvosolni, akkor aut贸j谩t elsz谩ll铆tjuk a helysz铆nr艖l. Szem茅lyaut贸k aut贸sz谩ll铆t谩sa mellett v谩llalunk m茅g teheraut贸k, kamionok, nyergesvontat贸k, munkag茅pek, lak贸kocsik, p贸tkocsik 茅s motorker茅kp谩rok sz谩ll铆t谩s谩t is. Az aut贸sz谩ll铆t谩st meg tudjuk oldani tr茅leresen vagy vontatva is! G茅pj谩rm疟veink szervizeltek 茅s rendszeresen karbantartottak. Ezen fel眉l, ha esetleg utasai elsz谩ll铆t谩s谩t is szeretne r谩nk b铆zni, az sem akad谩ly, t枚bbszem茅lyes aut贸inkkal ezt a terhet is levessz眉k az 脰n v谩ll谩r贸l!

Esetleg k眉lf枚ld枚n kellene egy aut贸ment艖 szolg谩ltat谩s? Ebben az esetben is h铆vjon minket! Munkat谩rsain mind nagy rutinnal rendelkeznek nemzetk枚zi fuvaroz谩sban is!

脺gyf茅lszolg谩latunk a nap 24 贸r谩j谩ban 谩ll 眉gyfeleink rendelkez茅s茅re!

Polg谩ri pihen艖ben vagy annak k枚rny茅k茅n keres kiv谩l贸, szakszer疟, olcs贸, megb铆zhat贸 aut贸ment艖, aut贸sz谩ll铆t贸 szolg谩ltat谩st? Akkor h铆vjon minket! Az 茅v b谩rmely napj谩n el茅rhet艖ek vagyunk, ak谩r h茅tv茅g茅n 茅s 眉nnepnapokon is.

Aut贸ment茅s


Seg铆ts茅gre van sz眉ks茅ge lerobbant, meghib谩sodott aut贸ja elsz谩ll铆t谩sban?


Tov谩bb

Aut贸ment茅s k眉lf枚ld


K眉lf枚ldi tart贸zkod谩sa, utaz谩sa k枚zben keres megb铆zhat贸, gyors aut贸sz谩ll铆t谩st?


Tov谩bb

Szolg谩ltat谩sok


C茅g眉nk gyors, szakszer疟 seg铆ts茅get ny煤jt lerobbant, meghib谩sodott, s茅r眉lt aut贸j谩hoz.


Tov谩bb