Facebook
Blogger
Hírek

Tanácsok az őszi biztonságos autóvezetéshez: ha mégis megtörténik a baj, mit tegyen az autómentő kiérkezéséig?

Az őszi időszakban rengeteg olyan külső tényezővel kell megküzdeniük az autósoknak, amik akadályozhatják őket a vezetésben. A korai sötétedés, csúszós utak, fagy komoly kockázatokat jelentenek, nem ritka, hogy ezek miatt van szükség szakszerű autómentésre az utakon. A jó hír az, hogy elkerülhetők a kellemetlen helyzetek, és az, hogy autómentésre legyen szükség, amennyiben az autósok megfelelően felkészülnek az útra. Természetesen előfordulhat, hogy az elővigyázatosság ellenére is megtörténik a baj, azonban ekkor sem kell kétségbeesni, ugyanis az autómentéssel kapcsolatban ránk számíthat!

Cikk folytatása

Erre az autómentőre külföldön is számíthat!

Autóval közlekedni jelentősen gyorsabb és kényelmesebb, sokkal önállóbb, akár belföldön utazik valaki, akár külföldön van dolga! Ám az autós közlekedésnek megvannak a maga hátulütői is. Amikor egy busz vagy vonat lerobban, vesztegelni kénytelen valami miatt, többnyire hamar érkezik a megoldás, amit az illetékesek szerveznek, például pótló járat formájában. Egy autós azonban magára van utalva, neki magának kell megoldania a problémát, ami csak még nehezebb, ha külföldön érte a szerencsétlenség.

Cikk folytatása

Autómentés külföldi autópályáról: ránk a nyaralás ideje alatt is számíthat!

Az autó a legváratlanabb pillanatban, akár nyaralás ideje alatt is képes felmondani a szolgálatot. Az esetek jelentős részében erre akkor is megvan az esély, ha a tulajdonos az utazás előtt közvetlenül átnézette a gépjárművet szakemberrel, aki elvégezte a legfontosabb szervizeltetéssel kapcsolatos teendőket is. A problémát útközben bármi okozhatja: műszaki hiba, szélsőséges időjárás vagy akár az autópályára tévedt vad is. A legfontosabb, hogy ezekre a váratlan helyzetekre felkészüljön a tulajdonos. Ebben az esetben a legideálisabb, ha megbízható autómentéssel foglalkozó cég elérhetőségeit jegyzi fel a tulajdonos, még az utazás előtt. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően autómentéssel foglalkozó vállalkozást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

Cikk folytatása

Baleset érte az autóját? Cégünk az autómentést Olaszországból is vállalja!

Egy belföldi nyaraláson megismerhetjük hazánk eddig ismeretlen és rejtett szépségeit is, felkapaszkodhatunk a Kékestetőre, számtalan nemzetiparkot felkereshetünk, és a kihagyhatatlan balatoni élményt is átélhetjük. A családi nyaralások alkalmával azonban sokan a külföldi úti célokat részesítik előnyben, hiszen ezek a csodák az év bármelyik napján könnyedén elérhetőek, akár egy hétvége alkalmával is. A legtöbben nyáron tudják összehangolni a hosszabb szabadságukat a baráti társaságukkal vagy családtagjaikkal, és ha már így együtt van mindenki, szívesebben vágnak bele egy nagyobb útba, és utaznak külföldre. A zötykölődő, forró vonatok helyett, ahol ráadásul a tömeg is hatalmas, és általában többször át is kell szállni, közkedvelt választás saját autóval belevágni a nyári kalandba, melyeknek az egyik legnépszerűbb célja Itália. Ilyenkor jó előre gondolni kell mindenre, érdemes például elmenteni egy hazai cég telefonszámát, aki vészhelyzet esetén vállalja az autómentést Olaszországból is!

Cikk folytatása

Ne váljon rémálommá a nyaralása – az autómentés Horvátországból sem okoz számunkra problémát!

autómentésre HorvátországbólA legtöbben szívesebben utaznak nyaralni saját autóval, mint vonattal, repülővel, vagy akár busszal. Nem is csoda, hiszen sokkal kényelmesebben ütemezhetőek így rövidebb, vagy akár hosszabb szünetek utazás közben, és az útba eső apróbb falvak helyi látványosságainak megtekintését sem kell elmulasztani. Horvátország kifejezetten népszerű úti cél, amit nem csupán a földrajzi közelségének, de rengeteg látnivalójának és csodás tengerpartjának is köszönhet.

Cikk folytatása

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább