+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Az M3-as autópályán halad Gyöngyös környékén, amikor kitörik az autója kereke? Nyugodtan hívja fel ügyfélszolgálatunkat, mi segítünk Önnek! Kitört kerekű autómentésében, szállításában mi vagyunk a legjobbak. Kollégáink a helyszínen is képesek autója meghibásodást megoldani. Hívja autószállító, autómentő szolgáltatásunk, és mi a lehető leggyorsabban kiérkezünk a helyszínre.

Emelővillás autómentés Gyöngyös | Furgonszállítás, autómentős Gyöngyös

Szakemberünk kiérkezése után egyből neki is lát autójának javításához. Felméri a gépjármű állapotát és vagy a szállítás mellett dönt, vagy megkezdi a helyszíni javítást.

Kisebb probléma esetén a helyszíni javítást fogja kollégánk ajánlani, amibe elég sok minden beletartozik. Mint például: motorbeindítás, üzemanyag feltöltés, kerékcsere, és sérült kormánymű javítás is.

Sajnos előfordul, hogy autója sérülése nagyobb, mint amit a helyszínen lehet orvosolni, ez esetben az elszállítás marad. Nagyon jól felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően, korrekt, gyors, szakszerű autószállítást, autómentést tudunk vállalni. Sőt ennek köszönhetően nemcsak személygépjárművek szállítását tudjuk megoldani.

Kisteherautó, kisbusz, terepjáró, furgon, veterán autók, sportautók, hibrid autók szállítását is vállaljuk. Ezen felül a szolgáltatásainkba bele tartozik még az autósegély, az emelővillás autómentés is.

Vonatott és tréleres szállítást is biztosítunk ügyfeleink részére. Legyen szó egy luxus, elektromos, automata váltós autóról, nekünk,  nem számít, mi mindenben segítünk!

Éjjel-nappal hívhat minket, a nap 24 órájában, ha az M3-as autópálya gyöngyösi szakaszán vagy annak vonzáskörzetében emelővillás mentést vagy furgon szállítást keres!

Korrekt, megbízható, gyors autómentő, autószállító szolgáltatás Gyöngyös és környékén!

M3 autópálya autómentő