M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Furgonmentés, terepjárómentés Mezőkövesd | Kisteherautó, járműszállítás Mezőkövesd

Furgonmentés, terepjárómentés Mezőkövesd | Kisteherautó, járműszállítás Mezőkövesd

Mezőkövesd felé autózik éppen, amikor kocsija meghibásodik, vagy esetleg balesetet szenvedett? Nem kell megijedni, hívjon minket, mi segítünk Önnek! Balesetes autó mentésében vagy elszállításában elsők vagyunk. Sőt, ha autója meghibásodása, törése, nem olyan vészes, akkor nagyon jól képzett munkatársaink a helyszínen megkezdi a gépjárműve javítását. Autószállítás és autómentésben az M3-as autópálya környékén mi vagyunk a legjobbak!

Furgonmentés, terepjárómentés Mezőkövesd | Kisteherautó, járműszállítás Mezőkövesd

Kollégáink mihamarabb a helyszínre sietnek, hogy megkezdjék autója helyreállítását, vagy elszállítását. Jobb esetben kisebb javításokat végez a helyszínen.

Helyszíni javítási szolgáltatásinkba beletartoznak a következők: akkumulátor feltöltés, motorbeindítás, sérült kormánymű javítás, kerékcsere és üzemanyagpótlás is.

Ha a kár nagyobb annál, hogy helyszínen javítható legyen, akkor el kell szállítani a balesetes, defektes autóját a legközelebbi szervizbe. Modern gépjárműparkunknak és eszközeinknek köszönhetően nagyon gyors és szakszerű autómentést és autószállítást tudunk biztosítani az Ön részére. Járműparkunknak köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Szolgáltatásink közé ezeken túl még beletartoznak különböző járművek elszállítása is.

Ezek közé tartoznak a következők: sportautók, veterán autók, terepjárók, furgonok, kisbuszok, kisteherautók vagy épp hibrid autók is.

Az autók elszállítását vontatva vagy tréleresen szoktuk megoldani. Nálunk nem számít, hogy épp automata váltós, elektromos vagy luxus autója van.

Hívjon minket az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is állunk rendelkezésére!

Furgonmentés, terepjárómentés az M3-as autópálya és Mezőkövesd környékén profikkal!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén! Bennünk nem fog csalódni!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább