M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Furgonmentés, terepjárómentés Füzesabony | Kisteherautó, járműszállítás Füzesabony

Furgonmentés, terepjárómentés Füzesabony | Kisteherautó, járműszállítás Füzesabony

Bárkivel előfordulhat, hogy járműve felmondja a szolgálatot, és nem tud tovább menni. Ha Ön is így jár az M3-as autópályán haladva Füzesabonyban vagy vonzáskörzetében, kézen fekvő a megoldás. Egyszerűen annyit kell tennie, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat, és máris úton is van a segítség!

Furgonmentés, terepjárómentés Füzesabony | Kisteherautó, járműszállítás Füzesabony

Kollégáink amilyen gyorsan csak lehet, a helyszínre sietnek, ahol felmérik milyen jellegű a probléma.  Ha lehetőség van rá, akkor helyben elhárítják a hibát, és Ön máris mehet tovább. Amennyiben komolyabb a gond, és helyben nem javítható a jármű, elszállítjuk járművét a legközelebbi javítóműhelybe, vagy az Ön által megjelölt helyre.

Autómentő és autószállító szolgáltatásunk magas színvonalú, minőségi szállítást garantál Önnek, köszönhetően modern, jól feszért gépparkunknak és kiváló, hozzáértő szakembereinknek. Ezek teszik lehetővé, hogy nemcsak személyautó szállítást végzünk, hanem vállaljuk terepjárók, kisteherautók, furgonok pickupok mentését és szállítását.

De hívhat minket akkor is, ha műszaki mentésre, autósegélyre van szüksége. Készséggel állunk rendelkezésére, ha veterán autó, sportautó, hibrid balesetes, defektes autó, kitör kerekű jármű, elektromos autó, luxusautó, kormánymű sérült jármű elszállítására van szükség.

Szakszerűen elszállítjuk autóját vagy egyéb járművét akár tréleresen, akár vontatva, ahogy Ön jobban szeretné.

Az M3-ason járva Füzesabonyban és környékén a nap 24 órájában hívhat minket, ha autója meghibásodik, mert mi éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állunk! Ha autómentésről és autószállításról van szó, nálunk garantált a minőségi és korrekt szolgáltatás, mert nálunk Ön az első!

Hívjon minket, bátran, ha elromlik autója, mi nem hagyjuk cserben, ránk mindig számíthat!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább