M3 autment02, autments

Emelővillás autómentés Hatvan | Furgonszállítás, autómentős Hatvan

Éppen az M3-as autópálya környékén a a hatvani városrész felé halad, amikor defektet kap autójával? Ilyenkor ne essen pánikba! Defektes autó elszállításában profik vagyunk! De akár helyszínen is képesek vagyunk megjavítani problémáját. Keresse fel autómentő szolgáltatásunk, és mi amilyen gyorsan csak lehet a segítségére sietünk. Autómentés, autószállításban mi vagyunk az elsők!

Emelővillás autómentés Hatvan | Furgonszállítás, autómentős Hatvan

Munkatársunk a gyors kiérkezés után felméri gépjárműve állapotát és eldönti, hogy helyszínen orvosolható a probléma vagy el kell szállítani az autóját.

Ha helyszínen javítható a gépjárművének meghibásodása, akkor magasan képzett szakemberünk meg fogja kezdeni az azonnali javítást. Helyszínen megoldható problémák közé tartozik a kerékcsere, sérült kormánymű javítás, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás is.

Abban az esetben ha nem orvosolható a helyszínen a probléma akkor balesetes, defektes autóját elszállítjuk a legközelebbi szervizbe. Rendszeresen karbantartott és korszerűen felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően, szakszerű, gyors autómentés, autószállítást tudunk Önnek biztosítani. Járműparkunknak köszönhetően nemcsak személygépjárműje mentésben tudunk a szolgálatára állni.

Furgonmentés, kisteherautó, kisbusz, pickup terepjáró mentését is vállaljuk. Szolgáltatásaink közé tartozik az emelővillás autómentés, az autósegély, veterán autók, sportautók, hibrid autók elszállítása és mentése is.

A szállítást tréleresen és vontatva is meg tudjuk oldani. Nálunk nem számít, hogy milyen járműve van, luxus, elektromos, vagy épp automata váltós autója van.

Hívhat minket a nap 24 órájában! Az M3-as autópálya és Hatvan környékén keres emelővillás autómentő szolgáltatást, akkor válasszon minket! Bennünk garantáltan nem fog csalódni!

Furgonszállítás, autómentés Hatvan és környékén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább