M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Polgár non-stop | M3 autómentés 0-24

Szakszerű, megbízható, olcsó autósegély, autómentés, autószállítás Polgár és környékén, az M3 autópálya polgári szakaszán!

M3 autómentes Polgár

Ha megsérült, ha meghibásodott gépjárműje, ha defektet kapott, ha gumiproblémája van, és ez miatt nem tudja útját folytatni, mi segítünk Önnek! Szakembereinkkel akár a helyszínen megoldjuk autója meghibásodását, kerékcseréjét, szükség esetén pedig gépjárműve elszállításában is segíteni tudunk.

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk az év bármely napján non-stop ügyeletben fogadja a bajba jutott gépjárművezetők hívását. Minden kategóriában, a személyautók mellett motorkerékpárok, buszok, teherautók szállítását is vállalni tudjuk akár trélerrel, akár vontatva. A megadott helyszínre gyorsan kiérkezve, olcsón, szakszerűen segítünk! Keressen minket, ha autója sérülése, meghibásodása miatt nem tud továbbhaladni!

Éjjel-nappal hívható autósegély szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy modern műszaki eszközökkel felszerelt szervizautónkkal helyszínre érkező szakember kollégáink azonnali segítséget nyújtsanak autója műszaki meghibásodásában. Így Ön a rövid javítási munkálat után már folytathatja is útját.

S.o.s gumiszervizünk a helyszínen történő kerékcserét, javítást teszi lehetővé. Ha nem akar szerelőműhelyben órákat várakozni, hívja ügyfélszolgálatunkat. A telefonos egyeztetést követően szakemberünk rövid időn belül az autójához szükséges szerelőeszközökkel, gumival, abronccsal érkezik a megadott helyszínre.

M3 auótómentő, autószerviz tagoknak! Telefonhívását követően a segítség azonnal indul.

Autómentés, autószállítás, valamint helyszíni autó-és gumiszervizelés 0-24 óráig hétvégén és ünnepnap is Polgár vagy környékén, illetve az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább