M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Mogyoród non-stop | M3 autómentés, autószállítás

Mogyoród vagy a környékén hibásodott meg gépjárműve? Gyors, szakszerű autómentésre, autószállításra lenen szüksége?

M3 autómentes Mogyoród

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően, garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni! Hívjon minket az év bármely napján, legyen az ünnepnap vagy hétvége, mi állunk rendelkezésére!

M3 autómentés Mogyoród

Éjjel- nappal hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Nem csak akkor kereshet minket ha személyautója robbant le, hibásodott meg, hanem kisbuszok, kisteherautók, pótkocsik, lakókocsik, munkagépek, nyergesvontatók, kamionok vagy akár motorkerékpárok autómentéséhez, autószállításához is! Telefonhívása után munkatársunk nagyon rövid időn belül kiérkezik a megadott helyszínre és a lehető legjobb megoldást nyújtja a problémájára. Ha autójának csak kisebb hibája van, akkor helyszíni javítást is vállalunk, így gyorsan folytatni tudja útját!

Non-stop autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal tréleres vagy akár vontatva is elszállítjuk járművét az év bármely napján!

Utasai elszállítását is meg kellene oldani, de nem tudja hogyan? Mi ezt a gondot levesszük a válláról! Többszemélyes autóinkkal elszállítjuk utasait is a helyszínről, nekik se kell órákat várakoznia a helyszínen.

Autómentő szolgálatunkkal, szakszerű, olcsó, gyors segítséget nyújtunk a bajba jutott autósoknak. Ha kifogyott az üzemanyag, defektet kapott, nem nyílik az autó ajtaja, motorbeindítási problémák vannak ezeket szakembereink a helyszínen orvosolni tudják. Így nem kell órákat várakozni egy szervízbe, minél hamarabb tudja folytatni az útját!

Külföldi autószállítást is vállalunk! Nemzetközi fuvarozásban több éves rutinnal ellátott sofőrjeink állnak rendelkezésére!

Keress minket ha nem várt meghibásodás érte autóját Mogyoród vagy környékén és gyors, szakszerű autómentésre, autószállításra van szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább