M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Karácsond non-stop | M3 autómentés- autószállítás

Karácsond vagy környékén hibásodott meg gépjárműve? Szakszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállító céget keres?

M3 autómentes Karácsond

M3 autómentés, autószállítás Karácsond

Nálunk a lehetetlen nem létezik! Az év bármely napján éjjel-nappal állunk bajba jutott autóvezetők rendelkezésére. Telefonhívását követően kollégánk azonnal a segítségére siet.  Modern gépjárműparkunknak köszönhetően, autószállítás, autómentés mellett kollégáink helyszínen való javítását is vállalnak.

Ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Személyautó szállítása mellett kisteherautók, pót-vagy lakókocsik, kisbuszok, kamionok, nyergesvontatók, motorkerékpárok mentését is vállaljuk. Vontatva vagy akár tréleres szállítást is végzünk, ennek köszönhetően hívása után a megfelelő gépjárművel érkezünk a helyszínre. Többszemélyes autóinkkal utastársai elszállításáról is tudunk, gondoskodni, levesszük ez a terhet is a válláról!  

Autómentő szolgálatásunkkal törekszünk arra, hogy mindig a legjobb, leggyorsabb megoldást nyújtsuk ügyfeleink számára, ezért helyszínen javítható meghibásodásokat is javítunk, hogy ne kelljen sokat várakozni és hamar folytatni tudja útját! Keressen, ha gumiproblémája van, kifogyott az üzemanyag, nem nyílik az autója ajtaja, lemerült az akkumulátor, kereket kell cserélni, mi mindenben segítünk.

Gépjárműparkunk modern eszközökkel van felszerelve és rendszeresen karbantartott, szervízelt autókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy magas színvonalú szolgálatatást tudjunk nyújtani. Sofőrjeink több éves tapasztalattal rendelkeznek autómentésben, autószállításban, és ezek mellett még az összes autónk el van látva felelősség- és rakománybiztosítással is.

Hívjon bátran, ha Karácsond vagy annak környékén akadt el autójával, és egy gyors, olcsó, szakszerű autómentő, autószállító szolgálatot keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább