M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Gyöngyöshalász non-stop | M3 autómentés, autószállítás

Gyöngyöshalász vagy annak környékén robbant le gépjárműve? Gyors, megbízható autómentő, autószállító szolgáltatást keres? Szeretne minél előbb folytatni megkezdett útját? Helyben javítható problémához keres szakembert?

M3 autómentes Gyöngyöshalász

Non-stop hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

M3 autómentés Gyöngyöshalász

Az minden napján éjjel – nappal ügyeletben várjuk bajba jutott gépjárművezetők hívását! Hívását követően amilyen gyorsan csak lehet, kiérkezünk a helyszínre. Hívjon minket nyugodtan!

Autómentő, autószállító szolgálatásunkkal nem csak személyautók elszállítását vállaljuk, hanem kisbuszok, teherautók, nyergesvontatók, lakókocsik, pótkocsik, kamionok, munkagépek valamint motorkerékpárok mentését is. Telefon egyeztetés után a megfelelő járművel érkezünk a megadott helyszínre. Gondot jelent utasai elszállítása? Ne aggódjon, ezt is megoldjuk! Többszemélyes autóinknak köszönhetően nem kell az útszélén várakozni utasainak sem több órát. Mi gondoskodunk elszállításukról!

Kiválóan felszerelt járműveinknek és magasan képzett szakembereinknek köszönhetően helyszíni javítását is vállalunk. Hívása után munkatársunk azonnal indul a segítéségre! Kisebb meghibásodást, kerékcserét, zárnyitást, akkumulátor feltöltést, üzemanyagpótlást kollégáink mindent megoldanak az Ön számára! Nem kell órákat várakoznia a szervízben, hamar folytathatja útját. Sőt ha igény van rá csereautót is tudunk biztosítani!

Nagyon bosszantó dolog, mikor utazás közben hibásodik meg autónk. Viszont, ha tudjuk ilyenkor mi a teendő, kit kell felhívni, rengeteg mérgelődéstől és idegeskedéstől, dühtől és várakozási időtől kíméljük meg magunkat.  Ezért javaslom mentse el a telefonszámunkat, hogy segíteni tudjunk Önnek!

Non-stop hívható, gyors, szakszerű, megbízható autómentő, autószállító szolgáltatást keres Gyöngyöshalász és környékén? Hívjon minket!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább