M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Gödöllő non-stop | M3 autómentés 0-24

Gödöllő vagy környékén mondta fel a szolgálatot gépjárműve? Az M3 autópálya gödöllői szakaszán sérült meg, robbant le autójával? Lapos, defektet kapott gumija miatt bosszankodik?

M3 autómentes Gödöllő

Ha szakszerű, olcsó, megbízható segítségre van szüksége, keressen éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunkat, hogy a lehető legrövidebb kiérkezési idővel megoldjuk problémáját.

Telefonszámunk az év bármely napján, 0-24 órában hívható!

Gyors autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal személyautók szállítás mellett motorkerékpárok, kisbuszok, teherautók szállítását is vállaljuk. Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, modern gépjárműparkunkkal mindenre megoldást kínálunk.

Autómentés, autószállítás mellett sos autósegély szolgáltatásunkkal akár helyszíni szervizelést, javítást is vállalunk. Telefonos egyeztetés után kollégáink az autójához szükséges műszaki eszközökkel, alkatrészekkel felszerelt gépjárművünkkel érkeznek a helyszínre. A gyorsan elvégzett javítási munkálat után Ön már folytatni is tudja útját.

Ha indulás előtt vette észre sérült, lapos gumiját, vagy útközben kapott defektet, hívja telefonszámunkat! Gumiszervizünk az autójának megfelelő abronccsal, gumival kiérkezve azonnali segítséget nyújtanak.

Jól felszerelt autóink non-stop ügyeletben állnak rendelkezésre az ügyfelek részére. Legyen szó helyszíni, gyors autó szervizelésről, gumi szervizelésről, autószállításról, autómentésről, rövid időn belül a helyszínen segítünk minden problémát megoldani.

Telefonszámunk az év bármely napján, 0-24 órában hívható!

Keressen minket, ha Gödöllő vagy környékén, illetve az M3 autópálya bármely szakaszán érte gépjárművét sérülés, meghibásodás, gumiprobléma, és helyszíni szervizelésre, autómentésre, autószállításra van szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább