M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Parád | Non-stop tréleres autómentés

Parád vagy annak vonzáskörzetében lett műszaki hibás az autója? Olcsó, gyors, szakszerű autómentő, autószállító szolgáltatást keres?

Autómentő, autószállító Parád | Non-stop tréleres autómentés

Autómentés, autószállítás Parádon.

Egész évben, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. Hívhat minket ünnepnapokon és hétvégén is. Megkeresése után munkatársunk egyből indul a megadott helyszínre. Modern gépjárműparkunknak és eszközeinknek köszönhetően az autómentés, autószállítás mellett helyszíni javítást is vállalunk.

Ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Személyautók mellett, teherautók, kisbuszok, lakókocsik, munkagépek, kamionok és motorkerékpárok mentését, szállítását is vállaljuk. Vontatva vagy tréleren is megoldható a autószállítás! Kollégánk ennek megfelelő járművel fog kiérkezni a helyszínre. Ha esetleg utasai elszállításáról kellene gondoskodni az sem akadály nálunk, hiszen többszemélyes autómentőinkkel ezt a feladatot is átvállaljuk!

Autómentő, autószállító szolgálatásunkkal törekszünk arra, hogy mindig a lehető legjobb, és leggyorsabb megoldást nyújtsuk bajba jutott ügyfeleink számára. Ezért helyszínen javítható meghibásodásokat is javítunk. Így nem kell órákat várakoznia a meghibásodás helyszínén, hanem gyorsan tudja folytatni megkezdett útját. Akkor is hívhat, ha gumiproblémája van, kifogyott az üzemanyag, lemerült az akkumulátor, nem nyílik az autója ajtaja, kereket kell cserélni, mi mindenben segítünk.

Gépjárműparkunk korszerű eszközökkel van felszerelve és rendszeresen karbantartott, szervizelt autómentőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, így magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. Munkatársaink több éves rutinnal rendelkeznek autószállításban, autómentésben.

Hívjon bátran, ha Parád vagy annak környékén akadt el gépjárművével, és egy megbízható, gyors, olcsó, szakszerű autómentést, autómentő, autószállító szolgáltatást szeretne!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább