M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Apc | Non-stop tréleres autómentés

Apc vagy annak vonzáskörzetében hibásodott meg autója? Azonnali, megbízható autómentésre, autószállító, autómentő szolgáltatásra lenne szüksége? Esetleg helyszíni javítást szeretne? Minél előbb folytatná megkezdett útját?

Autómentő, autószállító Apc | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Autómentés Apc

Az év minden napján éjjel-nappal várjuk bajba jutott ügyfeleink hívását! Megkeresése után, a lehető leggyorsabban kiérkezik munkatársunk a megadott helyszínre!

Autószállító, autómentő szolgáltatásunk kiterjed személyautókon felül, teherautók, nyergesvontatók, munkagépek, kamionok, kisbuszok, lakókocsik vagy akár motorkerékpárok elszállítására is! Az autószállítást meg tudjuk oldani tréleres vagy vontatott szállítással is. Telefonhívása után ennek megfelelően fog kollégánk kiérkezni a helyszínre. Ha utasai elszállítása is problémát okoz, akkor is keressen minket! Többszemélyes autómentőinknek köszönhetően utastársai elszállítását is meg tudjuk oldani!

Modern gépjárműparkunknak és magasan képzett szakembereinknek köszönhető, hogy helyszíni javítást is tudunk vállalni! Hívása után kollégánk amilyen gyorsan csak tud a helyszínre érkezik. Helyszíni javításba belefér a kerékcsere, a motorbeindítás, az üzemanyagpótlás, az akkumulátor feltöltés is. Így elkerülheti a szervizben való várakozást. Ha problémája mégis nagyobb, és csak elszállítani tudjuk gépjárművét, akkor csere autót tudunk biztosítani!

Sok bosszúságot tud okozni, ha utazásunk során hibásodik meg gépjárművünk. Ilyenkor jól jön, hogyha tudjuk kihez forduljunk, kit hívjunk fel. Ezzel rengeteg idegeskedést és várakozási időtől kíméljük meg magunkat. Ezért érdemes elmenteni telefonszámunkat. Hívjon bátran!

Az év bármely napján hívható, gyors, megbízható, szakszerű autómentés, autószállító, autómentő szolgáltatás Apc és környékén! Keressen minket bátran!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább