M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Aszód non- stop | M3 autómentés 0-24

Gépjárműjével Aszód vagy közelében, az M3 autópálya aszódi szakaszán robbant le? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt keres autómentő segítséget? Autója helyszíni meghibásodásához szeretne szakembert hívni? Defektet kapott kereke gyors szervizelését kellene megoldani?

M3 autómentes Aszód

Autósegély, autónemtő és autószállító szolgáltatásunkkal mind a helyszíni javítási, szervizelési munkálatok elvégzésében, mind autója elszállításában segíteni tudunk Önnek!

Hívja éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatunkat az év bármely napján! Mi non-stop készenlétben állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

S.o.s autósegély, autószerviz szolgáltatásunk azoknak a bajba jutott autóvezetőknek nyújt nagy segítséget, akik induláskor vagy útközben észlelnek gépjárművüknél műszaki meghibásodást, és így a helyszínen, gyors javítási munkálatra van szükségük a továbbhaladáshoz. Telefonos egyeztetés után szakembereink az Ön gépjárművéhez szükséges műszaki eszközökkel, alkatrészekkel érkeznek a helyszínre, hogy a legrövidebb időn belül megoldják autója problémáját.

Gumiszervizünknek köszönhetően ha gépjárművének abroncs vagy gumiproblémája keletkezik, akár a helyszínen is megjavítjuk, kicseréljük kerekét. Így Önnek egy defekt miatt nem kell több órára megszakítani utazását.

Ha a helyszínen nem tudjuk elvégezni a szervizelési munkát, vagy a továbbhaladást akadályozó sérülés keletkezett autóján, szakszerű autómentő, autószállító gépjárműveink azt a megadott helyszínre szállítják. Akár vontatva, akár trélerrel is vállalunk autószállítást.

Autómentő szolgáltatásunk gyors segítséget nyújt 0-24 órás ügyeletben. Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Ne bosszankodjon, ha autója Aszód vagy környékén, illetve az M3 autópálya valamely szakaszán hagyta cserben! Mi megoldjuk a problémáját!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább