M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Salgótarján | Autószállítás, autómentő Salgótarján

Salgótarján területén hibásodott meg gépjárműve? Hozzáértő segítséget keres a lehető legkevesebb várakozási idővel autója elszállításához? Szeretne csereautót is igénybe venni?

Autómentés Salgótarján | Autószállítás, autómentő Salgótarján

Ne várjon, hívja most ügyfélszolgálatunkat: +36 (70) 224-1441.

Az év minden napján éjjel-nappal várjuk bajba jutott ügyfeleink hívását! Jól képzett, tapasztalt szakembereink, modern műszaki eszközökkel felszerelt gépjárműveinkkel a lehető leggyorsabb kiérkezési indulnak a megadott Salgótarjáni helyszínre. Autószállításban, autómentésben nincs nálunk jobb!

Utastársai miatt se aggódjon, többszemélyes autóinknak köszönhetően elszállítjuk őket is a meghibásodás helyszínéről!

Jó kapcsolatainknak köszönhetően, ha csereautót szeretne igényelni, azt is teljesítjük! Nálunk mindenre van megoldás!

Cégünk továbbá vállal személyautók mellett 3.5 tonna alatti teherautók, lakó- és pótkocsi, kisbuszok és akár motorkerékpárok elszállítását is. Hívjon minket nyugodtan! Nagy rutinnal rendelkező munkatársunk, jól felszerelt gépjárművel érkezik a helyszínre, hogy segítsen Önnek!

Helyben megoldható meghibásodása van? Azt is orvosolni tudjuk, így kerékcserét üzemanyag feltöltést, ajtó zárnyitást, motorbeindítás után már mehet is tovább a tervezett útvonalon. Szakembereink mindig az Ön számára leggyorsabb legjobb megoldást választják.

Folyamatosan szervízelt, karbantartott és korszerű modern eszközökkel felszerelt autóink valamint rutinos nemzetközi szállításban jártas sofőreink a garancia a kiváló autómentő, autószállító szolgáltatásra. Ezeken felül az autóink el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással.

Ha nagyon gyors kiérkezési idővel és szakszerű, megbízható, ügyfélbarát segítséget szerente autója elszállításához, akkor keressen fel minket!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább