M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Pásztó non-stop | Autómentő 0-24

Válasszon egy gyors, szakszerű, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást lerobbant, megsérült autója elszállításához! Ha Ön Pásztó vagy közelében, illetve 21-es autóúton  pásztói szakaszán robbant le gépjárművével mi azonnal a segítségére sietünk.

M3 autómentes Pásztó

Legyen szó személyautóról, motorkerékpárról, kisbuszról, teherautóról, felszerelt gépjárműparkunkkal minden kategóriában vállalunk autómentést, autószállítást. Az év bármely napján, 0-24 órás készenlétben fogadjuk a bajba jutott autósok hívását.

Non-stop autósegély szolgáltatásunkkal azon gépjármű vezetőknek nyújtunk gyors segítséget, akiket a helyszínen orvosolható műszaki meghibásodás, sérülés miatt hagyott cserben autója. A telefonos egyeztetés után kollégán a megfelelő műszaki eszközökkel, alkatrészekkel érkezik a helyszínre, így nem kell órákat egy szerelőműhelyben várakoznia. A gyors autószerviz után Ön folytathatja is útját.

Ha a meghibásodás, sérülés miatt autószállítás szükséges, mi ebben is segítünk. Akár trélerrel, akár vontatva a megadott helyszínre szállítjuk gépjárművét. Hívjon minket, hogy mihamarabb indulhassunk!

Ne mérgelődjön, ha útközben kapott defektet, és gumicserére van szüksége. S.o.s gumiszerviz szolgáltatásunkkal gyorsan az Ön segítségére sietünk. Hívja ügyfélszolgálatunkat, és mi a megfelelő gumival, abronccsal, műszaki eszközökkel érkezünk a helyszínre. A gumiszervizt követően pedig azonnal folytatni tudja útját.

Ha bármilyen meghibásodás, sérülés érte gépjárművét autómentő szolgáltatásunknak köszönhetően kollégánk azonnal a segítségére siet.

Autómentés, autószállítás, autósegély szolgáltatás éjjel-nappal, ünnepnap vagy hétvégén is Pásztón és környékén, illetve az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább