M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Nagyfüged non-stop | M3 autómentő 0-24

Nagyfüged vagy közelében adta fel autója a szolgálatot, és azonnali segítségre van szüksége? Szakszerű autómentést, autószállítást keres, de ünnepnap vagy hétvége van?

M3 autómentes Nagyfüged

Nálunk semmi nem jelent problémát! Az év bármely napján, a nap 24 órájában állunk a bajba jutott gépjárművezetők rendelkezésére. Szakembereink a telefonos egyeztetés után a lehető leggyorsabban a helyszínre érkeznek. Széleskörű szolgáltatásainknak köszönhetően az autószállítás, autómentés mellett, gépjárműve gyors helyszíni javítását is vállaljuk.

Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Legyen személyautó, teherautó, kisbusz, pót-vagy lakókocsi, motorkerékpár, vagy esetleg kamion, elszállításáról mi gondoskodunk. Akár tréleres, akár vontatva szállítást is végzünk, így a telefonos egyeztetés után a megfelelő gépjárművünkkel érkezünk a helyszínre. Többszemélyes autóinknak köszönhetően utasai elszállítását is megoldjuk maga helyett, így ezt a gondot is levesszük a válláról.

Autómentő szolgáltatásunkkal gyors, azonnali megoldást keresünk a kisebb, helyszínen orvosolható problémákra, meghibásodásokra, így Önnek nem kell szerelőműhelyben órákat várakoznia. Hívjon minket, ha kerékcsere, gumiprobléma, akkumulátor meghibásodás, zárszerkezet probléma vagy üzemanyag feltöltés miatt megállni kényszerült, és szakembert keres. Az év bármely napján modern műszaki eszközökkel felszerelt autóval érkezünk ki a megadott helyszínre.

Garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni! Minőségi, gyors és olcsó szolgáltatást nyújtunk, amit folyamatosan szervizelt, professzionális eszközrendszerrel ellátott autókkal, képzett szakemberekkel végzünk. Ezek mellett minden autónk teljes körű felelősség- és rakománybiztosítással ellátottak.

Hívjon minket, ha Nagyfüged vagy környékén robbant le autójával, és azonnali autószállítót, autómentőt, vagy autósegély szolgáltatást keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább