M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Ludas 0-24 | M3 autómentő non-stop

Ludas vagy közelében robban le gépjárműjével? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt keres profi autómentő, autószállító szolgáltatást? Szakszerű autósegélyre van szüksége?

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Hívjon minket az év bármely napján, mi azonnal indulunk.

M3 autómentes Ludas

Éjjel- nappal elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Nemcsak személygépkocsik meghibásodása esetén hívhat minket non-stop autómentés, autószállítás miatt, hanem akár kisteherautók, kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok esetén is. Telefonos egyeztetés után kollégánk a lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínre érkezik, és a legjobb megoldást keresi meg problémájára. Kisebb meghibásodás esetén akár a helyszínen segítséget nyújtunk, hogy Ön mielőbb folytatni tudja útját.

Tréleres vagy vontatva szállítás a nap 24 órájában akár hétvégén vagy ünnepnap is.

Többen utaztak az autóban, és utasai elszállítása is az Ön feladata? Mi levesszük a gondot a válláról. Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársait is a megadott helyszínre tudjuk szállítani. Hívjon minket mihamarabb!

Autómentő szolgáltatásunkkal gyorsan, szakszerű segítséget biztosítunk a bajba jutott gépjárművezetők részére. Ha útközben defektet kapott, ha kifogyott az üzemanyag, ha motorbeindítási probléma merült fel, vagy autója ajtajának zárszerkezete hibásodott meg, szakembereink a helyszínen megoldják a problémát. Nem kell egy szervizben kivárni a javítási munkálatokat, hanem rövid időn belül utazhat tovább.

Keressen minket, ha Ludas vagy közelében, illetve az M3-as autópálya bármely szakaszán sérülés, nem várt meghibásodás érte gépjárművét, és azonnali autósegélyre vagy autómentésre, autószállításra van szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább