M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Kerekharaszt 0-24 | M3 autómentő éjjel-nappal

Kerekharaszt vagy környékén robbant le gépjárműjével? Gyors, megbízható, mégis olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres?

Az év minden napján, non-stop elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

M3 autómentes Kerekharaszt

Nálunk nem számít, ha hétvége vagy ünnepnap van. Felszerelt gépjárműveink, tapasztalt kollégáink bármikor, rövid kiérkezési idővel a megadott helyszínre érkezve a lehető legjobb megoldást keresik meg autója problémájára. Kisebb meghibásodás esetén akár azonnali segítséget nyújtanak, vagy a legközelebbi szervizbe szállítják autóját. Nem kell órákat várni, és idegeskednie, hívjon minket mihamarabb!

0-24 órás ügyeletben működő autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal nemcsak személyautók mentését vállaljuk, de teherautók, kisbuszok, pót-és lakókocsik, motorkerékpárok, valamint kamionok elszállítását is megoldjuk. Telefonos egyeztetés után a megfelelő gépjárművünkkel indulunk a megadott helyszínre. Utasai elszállításával sem kell bajlódnia, mi ezt is megoldjuk Ön helyett többszemélyes autóinkkal.

Non-stop autósegély gyorsszolgálatunk lehetővé teszi, hogy akár a meghibásodás, sérülés helyszínén megoldjuk gépjárműve problémáját. Ehhez Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, megadja autója műszaki adatait, és ennek megfelelően szakemberünk modern eszközrendszerrel felszerelt autónkkal indul a probléma megoldására. Legyen szó kerékcseréről, gumiproblémáról, motorbeindítási problémáról, üzemanyag feltöltésről, zárproblémáról, Önnek nem kell egy szerelőműhelyben órákat várakoznia. Gyorsan orvosoljuk a meghibásodást, és már indulhat is tovább.

Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, külföldi autómentésről, autószállításról mi mindenben állunk az Ügyfelek rendelkezésére éjjel-nappal.

Hívjon minket, ha Kerekharaszt vagy környékén keres autónemtő, autószállító vagy autósegély szolgáltatást!

 

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább