M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Kál non-stop | M3 autómentő 0-24

Autója felmondta a szolgálatot vagy baeset érte? Kál vagy környékén keres autómentőt, autószállítót vagy kisebb meghibásodás miatt autósegély szolgáltatást?

M3 autómentes Kál

Munkatársaink az év minden napján non-stop ügyeletben várják a bajba jutott gépjárművezetők hívását, hogy a lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínen segítsenek.

Autómentést, autószállítást vállalunk személyautók, teherautók, kisbuszok, pótkocsik és lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok esetében is. Akár vontatva vagy trélerrel szükséges a szállítás, mindenre megoldást kínálunk. Nem kell órákat várni a segítség megérkezéséig. Szakembereink a megfelelő gépjárművünkkel garantáltan egy órán belül a helyszínre érkezik.

Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársai sem ragadnak a hiba helyszínén. Szükség esetén őket is el tudjuk szállítani. Gépjárműveink mindegyike folyamatosan ellenőrzött műszaki állapotban, a legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelve, felelősség- és rakománybiztosítással ellátva végzik szolgáltatásainkat.

Az M3 autómentés munkatársai a nap 0-24 órájában segítenek, legyen hétvége vagy ünnepnap.

Műszaki ismeretekkel rendelkező kollégáink a telefonos egyeztetés után akár a helyszínen megoldják autója problémáját. Hívja autósegély szolgáltatásunkat, hogy utazását nem kelljen félbehagynia! Ha kerékcseréhez, autója zárproblémájához, motorbeindításhoz, üzemanyag feltöltéshez keres gyors, szakszerű segítsége, bennünk nem fog csalódni.

Cégünk a belföldi autószállítás mellett a külföldön bajba jutott gépjárművezetőknek is non-stop segítséget nyújt. Korszerű eszközökkel felszerelt autóink a gyors adminisztrációs folyamat elvégzése után már indul is a megadott helyszínre. Hívjon minket mihamarabb!

Autómentés, autószállítás, autósegély szolgáltatás szakszerűen, gyorsan, kedvező áron, a nap 0-24 órájában Kál és környékén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább