M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Hort 0-24 | M3 autómentő éjjel-nappal

Hort vagy környékén mondta fel autója a szolgálatot, és egy gyors mégis olcsó autósegély szolgáltatást keres? Sérülés miatt autómentőre, autószállítóra van szüksége?

M3 autómentes Hort

Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött megbízható, szakszerű segítséget nyújt a bajba jutott gépjármű vezetőknek. Garantáljuk, hogy nem kell órákat várnia  meghibásodott, megsérült autója mellett, és a legmegfelelőbb megoldást keressük meg Önnek.

Non-stop elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Éjjel- nappal működő autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal személyautók, teherautók, kisbuszok, pót-és lakókocsik, motorkerékpárok, valamint kamionok mentését is vállaljuk. Telefonos egyeztetés után szakemberünk gyorsan a helyszínre érkezik. Vállaljuk autója tréleres vagy vontatva szállítását, valamint útitársai elszállítását is. Mentse el telefonszámunkat, hogy baj esetén azonnal hívni tudjon minket!

0-24 órás autósegély szolgáltatásunk az év bármely napján akár hétvégén vagy ünnepnap is gyors segítséget nyújt kerékcserében, gumiproblémában, motorbeindítási problémában, zárproblémában vagy üzemanyag feltöltésben. Tapasztalt szakembereink modern eszközrendszerrel felszerelt autónkkal érkezik a helyszínre, és kisebb, a helyszínen megoldható meghibásodásra gyors segítséget nyújt. Így Ön megspórolja a szerelőműhelyben eltöltött időt, és rövid időn belül folytathatja útját.

Garantáljuk, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Folyamatosan szervizelt autóink a legmodernebb műszaki eszközökkel vannak felszerelve, valamint felelősség- és rakománybiztosítással vannak ellátva. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Hívjon minket, ha Hort vagy közelében hibásodott meg gépjárműve, és szakszerű autómentésre, autószállításra vagy autó gyorssegély szolgáltatásra van szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább