M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Hévízgyörk non-stop | M3 autómentő éjjel-nappal

Ha Hévizgyörk vagy környékén robbant le autójával, és egy gyors, megbízható segítséget keres, akkor hívja telefonszámunkat!

Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441.

M3 autómentés Hévízgyörk

Autómentésben, autószállításban az év bármely napján, 0-24 órás ügyeletben az Ön rendelkezésére állunk. Nem kell órákat mérgelődve várakoznia a meghibásodás helyszínén. Mentse el telefonszámunkat, hogy baj esetén azonnal hívni tudjon minket!

Autósegély szolgáltatásunkkal azonnali megoldást nyújtunk kerék- és gumiproblémában, üzemanyag feltöltésben, akkumulátor problémában, zárnyitási nehézségben, illetve bármilyen, a helyszínen orvosolható kisebb meghibásodásban. Tapasztalt kollégáink modern eszközrendszerrel felszerelt autónkkal hívását követően azonnal indulnak a megadott címre.

Személyautók, teherautók, kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok mentése, szállítása nagy szakértelemmel, gyors kiérkezési idővel Hévizgyörk és közelében, valamint az M3 autópálya egész szakaszán.

Legyen szó vontatva vagy tréleres szállításról gépjárműparkunk mindenre megoldást nyújt. Útitársainak sem kell a meghibásodás helyszínén várakozniuk. Többszemélyes autónkkal az ő elszállításukról is gondoskodni tudunk. Hívjon minket mihamarabb, hogy levegyük a gondokat a válláról.

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal nemcsak belföldön, de külföldön is szakszerű segítséget nyújtunk a bajba jutott gépjármű vezetőknek. A gyors adminisztráció után kollégánk már indul is, hogy a legközelebbi szervizbe vagy hazaszállítsa autóját.

Ne mérgelődjön sokáig, ha utazás közben autója egy meghibásodás, sérülés miatt felmondta a szolgálatot. Hívja profi csapatunkat, hogy azonnal indulni tudjunk! Autósegély szolgáltatásunkkal akár a helyszínen megoldjuk problémáját, vagy a legközelebbi szerelőműhelybe szállítjuk autóját.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább