M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Heves non-stop | M3 autómentő 0-24

Heves vagy környékén robbant le gépjárműjével? Műszaki meghibásodás miatt keres szakszerű, gyors segítséget? Autómentéshez, autószállításhoz lenne szüksége a lehető legrövidebb időn belül?

M3 autómentes Heves

Az M3 autómentő csapata több éves szakmai tapasztalattal a háta mögött az év minden napján készenlétben áll, hogy a bajba jutott autósoknak gyorsan, megbízható segítséget nyújtson. Non-stop készenlétben álló autómentés, autószállítás mellett autósegély szolgáltatásunkkal akár a helyszínen, azonnali megoldást találunk gépjárműve problémájára. Hívását a nap 0-24 órájában fogadjuk.

Utunk során bármikor érheti autónkat váratlan meghibásodás, sérülés. Bosszantó, ha ilyen esetben nem tudjuk kit hívhatunk, hogy szakszerű és gyors segítségünkre legyen, és akár több órát is a meghibásodás helyszínén kell várakoznunk, mérgelődnünk. Mentse el számunkat, hogy baj esetén azonnal hívni tudjon minket!

Személyautók szállítása mellett kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik és lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok mentését is végezzük. A telefonos egyeztetés után a megfelelő vontató vagy tréleres járművünkkel érkezünk a helyszínre. Többszemélyes autóink azt is lehetővé teszik, hogy utasait is elszállítsuk a meghibásodás vagy sérülés helyszínéről. Hívjon minket, hogy mielőbb indulhassunk!

Autósegély szolgáltatásunk a helyszínen megoldható problémákra nyújt gyors segítséget. Szakembereink autójához szükséges műszaki eszközökkel felszerelt gépjárművünk egyikével érkezik ki a megadott helyszínre, és gyors megoldást keres. Ennek köszönhetően Önnek nem kell egy szerelőműhelyben kivárnia autója megjavíttatását, hanem rövid időn belül folytathatja útját.

Hívjon minket, ha Heves vagy környékén profi, megbízható, olcsó és non-stop elérhető autómentőt, autószállítót, autósegélyt keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább