M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Bag non-stop | M3 autómentő, autószállítás 0-24

Ha lerobbant, meghibásodott autójához keres gyors, alacsonyon áron dolgozó autómenőt, autószállítót, vagy a helyszínen megoldandó problémájához hívna szakszerű segítséget, keressen minket! Szakembereinkkel, felszerelt gépjárműparkunkkal minden problémára találunk megoldást.

M3 autómentes Bag

Éjjel-nappal működő autómentés, autósegély Bag és környékén, valamint az M3-as autópálya  szakaszán egész évben.

Személyautó, motorkerékpár, teherautó, kisbusz meghibásodása esetén mi a megfelelő autó kiválasztása után érkezünk a megadott helyszínre, hogy a lehető leggyorsabban elszállíthassuk gépjárművét. Nem kell több órát várni a segítség megérkezéséig. Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, nálunk mindkettő lehetséges.

Modern eszközeinknek köszönhetően helyszíni szerviz munkálatok elvégzését is vállaljuk. Hívja non-stop elérhető autósegély szolgáltatásunkat, és a telefonos egyeztetés után, tapasztalt kollégáink a megfelelő alkatrészekkel, eszközökkel érkeznek a helyszínre, hogy orvosolják gépjárműve műszaki meghibásodását. Így Önnek nem kell egy szerelőműhelyben várakoznia, sorban állnia.

Defekt, gumiprobléma esetén a megadott helyszínre érkezve mielőbbi segítséget nyújtunk. Gumiszerviz szolgáltatásunk 0-24 órás ügyeletben várja a bajba jutott autósok hívását. Hívjon minket, hogy a telefonos egyeztetés után a lehető leggyorsabban indulhassunk!

Ügyfelünként ne bosszankodjon megsérült, elromlott gépjárműve mellett. Hívja autómentő szolgáltatásunkat, és a lehető leggyorsabb kiérkezési idővel vagy a helyszínen megoldjuk problémáját, vagy a elszállítjuk egy megadott helyre autóját.

Autómentés, autószállítás, komplett autósegély hétvégén és ünnepnap is Bag és környékén, illetve az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább