+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

 

Manapság az autópályákon történő zavartalan utazást számos kellemetlen helyzet zavarhatja meg: a műszaki hibáktól kezdve a defekteken át egészen a közlekedési balesetekig bármire számíthatnak az autósok. Ilyenkor, az esetek többségében biztosan szükség lesz autómentésre, aminek kivitelezésére számtalan eszköz és jármű áll a rendelkezésre. A kínálatból az autómentéshez gyakorta alkalmaznak trélereket.

Mivel nemcsak személygépjárművek vannak kitéve az autópályákon a váratlan helyzeteknek, hanem lakókocsik, munkagépek és kisbuszok is, az elszállításukat trélerrel lehet a legmegfelelőbben és legbiztonságosabban kivitelezni. Az autómentésekhez használt tréler masszív alumíniumból kerül legyártásra, és a rögzítési pontjaival a nagyobb tömegű járművek, például a kisbuszok szállítására is alkalmas. Ezekben a rögzítési pontokban rejlik a tréleres autómentés legnagyobb előnye, mégpedig az, hogy biztonságosan szállítható bármilyen típusú jármű. 

A tréleres autómentéssel rövid időn belül képes visszaállni a forgalom is az adott területen. Ezekben a váratlan helyzetekben legtöbbször komoly forgalmi fennakadással kell számolni, legfőképp akkor, ha például a jármű az autópálya kellős közepén robban le. A tréler kialakítása lehetővé teszi, hogy egy kis előkészület után, percek alatt felgördíthető rá a hibás jármű, ennek köszönhetően a többi autósnak nem kell hosszú ideig várakoznia, így a komolyabb dugók is elkerülhetőek. 

Mielőtt igénybe venné a tréleres autómentést az autópályán, fontos, hogy legyen tisztában a szolgáltatás egyetlen kritériumával. A tréleres autómentés csakis akkor javasolt és kivitelezhető, ha a szóban forgó gépjármű futóműve sértetlen; ellenkező esetben mindenképp más megoldás után kell nézni!

Ha további kérdései lennének a tréleres autómentéssel kapcsolatban, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! A minőségi, pontos szolgáltatást garantáljuk!

M3 autópálya autómentő