+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Az M3-as autópálya Mezőszemerei pihenőjénél halad, amikor meghibásodik gépjárműve, és azonnali segítségre lenne szüksége? Helyben javítható hiba, vagy akár nagyobb probléma esetén is keressen minket! Helyszíni javítást és szervizbe való szállítást is vállalunk!

Autószállítás Mezőszemerei pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunk a következő: +36 (70) 224-1441

Megkeresése után munkatársaink amilyen gyorsan csak tudnak a helyszínre érkeznek. A hiba diagnosztizálása után a legjobb megoldást fogják Önnek ajánlani.

Ha a meghibásodás lehetővé teszi, a helyszíni javítást, akkor autósegély szolgáltatásunkkal orvosolni fogjuk problémáját. Helyszíni javításba beletartozik a kerékcsere, a különböző gumiprobléma, az autó zárnyitás, a motorbeindítás, az akkumulátor feltöltés vagy az üzemanyagpótlás is. Jól képzett szakembereink a korszerű felszereléseinkkel a helyszínen megjavítják autóját, hogy minél előbb folytatni tudja megkezdett útját.

Nagyobb meghibásodás esetén természetesen gépjárművét elszállítjuk a legközelebbi szervizbe. Modern gépjárműparkunknak, rendszeresen szervizelt és karbantartott autóinknak köszönhetően személyautók szállítása mellett vállalunk még teherautók, kisbuszok, lakókocsik, munkagépek, kamionok, motorkerékpárok és nyergesvontatók szállítást is.  Autószállítást vontatva vagy tréleresen is vállaljuk. Sőt, ha utastársai elszállításáról is gondoskodni kell, akkor többszemélyes autóinkkal azt is megoldjuk!

 Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható egész évben, a hét minden napján!

Esetleg külföldön érte a szerencsétlenség? Megállt az autója és gyors segítség kellene? Ebben is segítünk, munkatársaink mind nagy rutinnal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban.

Keresse nonstop elérhető autómentő, autószállító szolgáltatásunkat a Mezőszemerei pihenő és annak környékén, ha egy szakszerű, precíz, gyors autómentőt keres! Hívhat minket hétvégén és ünnepnapokon is!

M3 autópálya autómentő