+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Autómentés Nyíregyháza non-stop | Autómentő, autószállítás 0-24

Nyíregyháza vagy környékén hibásodott meg autója? Az M3 autópálya nyíregyházi szakaszán robbant le gépjárműjével?

M3 autómentes Nyíregyháza

Ha Önnek szakszerű, gyors, megbízható autósegély, autómentő, autószállító szolgáltatásra van szüksége, hívja non-stop működő telefonszámunkat!

Nincs is rosszabb annál, ha sietnie kellene de induláskor nem indul autója, vagy menet közben meghibásodik, defektet kap, és ez miatt több órát kell várakozni autója mellett, vagy akár nem tudja folytatni útját! Ilyen esetben mindig legyen kéznél elérhető ügyfélszolgálatunk elérhetősége, hogy kiváló szakembereink mielőbb a helyszínre érkezve a legjobb megoldást tudják nyújtani, a lehető leggyorsabb időn belül.

A telefonos egyeztetés után szakembereink a legmodernebb műszaki felszerelésekkel ellátott autóval és az Ön gépjárművéhez szükséges alkatrészekkel indulnak a probléma, sérülés helyszínére.

Gyors szerviz szolgáltatásunknak köszönhetően problémától függően akár a helyszínen is megoldjuk kocsija meghibásodását, így rövid időn belül folytatni tudja útját.

Gumiszervizünkkel vállaljuk defektet kapott, megsérült kereke gyors cseréjét, javítását, hogy Önnek a legkevesebb időveszteséggel kelljen megszakítani útját.

Jól felszerelt autónkkal minden ügyfelünknek egész évben, non-stop ügyeletben nyújtunk segítséget. Legyen szó autósegélyről, autómentésről, mi gyorsan a helyszínre érkezünk. Lehetőség szerint akár a meghibásodás helyén megoldjuk problémáját, vagy a legközelebbi szervizbe, megadott helyszínre szállítjuk auóját!

Szakszerű, olcsó, gyors autómentés, autószállítás trélerrel vagy vontatva Nyíregyháza és környékén, valamint az M3 autópálya egész szakaszán.

Éjjel-nappal működő autósegély szolgáltatás, hogy a helyszíni javítás után minél hamarabb folytatni tudja útját.

M3 autópálya autómentő