M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Hatvan non-stop | M3 autómentés Hatvan 0-24

Hatvan vagy környékén, esetleg az M3 autópálya hatvani szakaszán robbant le gépjárművével, és gyorsszervízre, gumiszervizre, vagy netalántán autószállításra van szüksége?

M3 autómentes Hatvan

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy a telefonos egyeztetés után szakembereink az Ön autójához szükséges műszaki eszközökkel felszerelve érkezzenek a helyszínre. Lehetőség szerint akár a helyszínen is megoldjuk problémáját, így Ön azonnal folytathatja útját. Autómentés, autószállítás igénye esetén akár vontatva, akár tréleres szállítást is tudunk vállalni!

Az ügyfeleink részére az s.o.s autómentő szolgáltatásunk gyors segítséget nyújt! Nem kell órákat bosszankodnia segítség megérkezéséig, mi a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk!

Autómentés az év bármely napján , 0-24 órás ügyeletben!

Ha olcsó, de mégis megbízható autószervizre, autómenőre van szüksége, keressen minket! Modern műszaki eszközökkel felszerelt autóinkkal minden problémára megoldást találunk!

Műszaki meghibásodás, sérülés, gumiprobléma mindenkivel előfordulhat. Ez akkor a legbosszantóbb, ha utazás közben éri autónkat, és ez miatt órákat kell várakoznunk, vagy el kell halasztanunk az utat. Ilyen esetekre legyen telefonszámunk mindig elérhető helyen, hogy a meghibásodás, sérülés helyszínére gyorsan kiérkezve mi azonnali segítséget tudjunk nyújtani. Legyen szó autószervizről, gumiszervizről, autószállításról, mi minden problémát megoldunk!

Keressen minket, ha Hatvan vagy környékén, az M3 autópálya bármely szakaszán várakozik meghibásodott, megsérült gépjárműje mellett! Személyautók szállítása mellett kisbuszok, teherautók, motorkerékpárok szállítását is vállaljuk!

Non-stop hívható telefonszámunkon akár hétvégén vagy ünnepnap is elérhetőek vagyunk!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább