+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Meghibásodott lerobbant autójához keres, olcsó, megbízható, gyors autószállító, autómentő szolgáltatást? Helyszíni javításhoz szeretne egy kiváló szakembert? Keressen minket bizalommal, mi segítünk! Jól képzett munkatársainknak és modern eszközeinknek köszönhetően mindenre találunk megoldást.

Autómentő, autószállító Lőrinci | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop hívható autómentés, autószállító szolgáltatás Lőrinci és annak vonzáskörzetében, valamint a 21-s út egész szakaszán.

Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Személyautó, kisbusz, teherautó, munkagép, nyergesvontató, lakókocsi, kamion vagy akár motorkerékpár meghibásodása esetén keressen minket. Telefonos egyeztetés után kollégáink, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkeznek. Nem kell órákat várakoznia az út szélén. Autója elszállítását vontatva vagy tréleres módon is meg tudjuk oldani.

Korszerű gépjárműparkunknak köszönhetően, munkatársaink helyszíni javítást is vállalnak. Hívja éjjel-nappal elérhető autómentő szolgálatunkat. Megkeresése után kollégánk akár 30 percen belül a helyszínre érkezik a megfelelő járművel és eszközökkel. Így elkerülheti a több órás várakozást valamelyik szervizben. Igény esetén csereautót is tudunk biztosítani.

Gumi problémája van? Esetleg defektet kapott? Ebben is tudunk segíteni. Gumiszerviz szolgáltatásunknak köszönhetően kerékcsere vagy bármilyen gumi probléma estén orvosoljuk a problémát, akár csere gumiabroncsot is tudunk biztosítani. Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában bármikor elérhető.

Külföldön akadt el autójával? Munkatársaink nemzetközi autómentésben is nagy tapasztalattal rendelkeznek. Egy rövid telefonos egyeztetés után már is indulnak a helyszínre. Akár egyszerre több autó elszállítását is vállaljuk!

Autószállítás, autómentés az év bármely napján, ünnepnapokon és hétvégén is Lőrinci és környékén!

M3 autópálya autómentő