+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

A vadregényes Románia országútjain halad autójával és baleset éri vagy műszaki gondokkal küzd? Mielőtt kétségbe esne, hívjon minket! Mi azonnal a segítségére sietünk autója szakszerű hazaszállításában!

M3 autómentes Románia

Hosszú évek óta sikeresen  működő autómentő, autószállító szolgáltatásunk garancia arra, hogy mi nem okozunk csalódást! Minden igénynek megfelelő műszaki felszerelésekkel, megfelelően képzett szakemberekkel és kiváló műszaki állapotú autókkal állunk rendelkezésükre az év bármely napján!

Ügyfélszolgálatunk non-stop elérhető telefonszáma: +36 (70) 224-1441.

Ne idegeskedjen feleslegesen, ha Romániban romlik el az autója!  Mi gondoskodunk Ön és útitárasai mielőbbi hazaszállításáról többszemélyes autóinkkal!

Nem személyautóval indult útnak? Ez sem probléma! Mi 3,5 tonna össztömeg alatti teherautókat, kisbuszokat, lakókocsikat, utánfutókat, sőt még motorkerékpárokat is tudunk szállítani!

Baj van az autójával, de Romániába kell még maradnia?  Csereautót biztosítunk az Ön számára, csak hívnia kell minket!

Ha kisebb műszaki problémával küzd, kiváló szakembereink a helyszínre érve azonnal megkezdik a probléma elhárítását. A minőségi eszközök garantálják, hogy szakszerűen dolgozzanak kollégáink, legyen szó lemerült akkumulátorról, kerékcseréről, ajtózár nyitásáról vagy kifogyott üzemanyagról!

Nem kell meghibásodott autója mellett tehetetlenül állnia! Hívja ügyfélszolgálatunkat! Az év minden napján rendelkezésére állunk, és a legrövidebb idő alatt a helyszínen vagyunk!

Autómentésben, autószállításban miénk a pálya! A korszerű járműpark, a képzett szakemberek mellett felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk Ön és autója biztonságát!

Hívjon minket minél előbb és mi segítünk!

M3 autópálya autómentő