+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Non-stop autómentés Miskolcon és környékén az egész évben! Autósegély szolgáltatásunkkal az autószállítás mellett a bajba jutott gépjármű helyszíni javítását is vállaljuk!

M3 autómentes Miskolc

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy minél előbb a helyszínre érkezhessünk!

Kiválóan felszerelt gépjárműparkunknak és modern műszaki felszereléseinknek köszönhetően szakszerű segítséget nyújtunk sérülés, műszaki meghibásodás, gumiprobléma esetén, hogy a minél gyorsabban folytatni tudja útját! Legyen szó személygépjárműről, motorról, teherautóról, buszról, mi minden kategóriában segítünk tréleres vagy vontatva szállítás vállalásával.

Ügyfeleinknek kiváló szolgáltatásainkkal nyújtunk segítséget non-stop ügyeletben, az egész évben. A probléma, sérülés helyszínéről az Ön által megadott helyszínre vagy a legközelebbi szervizbe szállítjuk gépjárművét.

Olcsó, gyors, precíz, megbízható,  autómentés Miskolcon és az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentésben, autószállításban otthon vagyunk! Legyen szó vontatva vagy tréleres szállításról, mi rövid kiérkezési idővel, éjjel – nappal az Ön segítségére sietünk.

Autószerviz, autósegély, gumiszerviz szolgáltatásunkkal akár a helyszínen is megoldjuk műszaki, vagy egyéb meghibásodását, abroncs vagy gumiproblémáját. Hívja ügyfélszolgálatunkat, és a telefonos egyeztetés után a megfelelő műszaki felszerelésekkel, alkatrészekkel, autógumival indulunk a megadott helyszínre. Azon dolgozunk, hogy a probléma, sérülés miatt a lehető legkevesebb időt kelljen várakoznia. Gyors szervizünk egész évben áll rendelkezésére.

Ne idegeskedjen sérült, meghibásodott gépjárműje mellett! Hívja inkább telefonszámunkat, és mi hamar a helyszínre érkezve megkezdjük a lehetséges műszaki javítást vagy az autószállítást!

M3 autópálya autómentő