+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Mezőnagymihály vagy környékén keres gyors autómentést, autószállítást? Nem várt meghibásodás miatt kényszerült autójával félreállni, és autósegély szolgáltatásra van szüksége?

Hívjon minket az év bármely napján, mi non-stop ügyeletben segítünk a bajba jutott autósoknak!

M3 autómentes Mezőnagymihály

Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Autómentés, autószállítás gyorsan, szakszerűen, olcsón, minden kategóriában! Legyen szó személyautóról, teherautóról, kisbuszról, lakó- vagy pótkocsiról, motorkerékpárról, illetve kamionról, a telefonos egyeztetés után mi a megfelelő gépjárművünkkel indulunk a megadott helyszínre, hogy mielőbb megkezdjük az autómentést, autószállítást. Kisebb meghibásodás esetén szakembereink akár a helyszínen is orvosolni tudják problémáját.

Akár vontatva vagy trélerrel történő szállításra van szüksége, mi mindenre megoldást nyújtunk. Többszemélyes gépjárműveinknek köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Nem kell órákat várnia a segítség megérkezéséig. Hívjon minket, hogy mihamarabb indulhassunk!

Autómentő szolgáltatásunkkal gépjárműve kisebb meghibásodását akár a helyszínen is orvosolni tudjuk. Ha kereke megsérült, defektet kapott, ha a tankból kifogyott az üzemanyag, ha autója zárszerkezete meghibásodott, ha akkumulátora lemerült, és motorbeindítási problémája van, hívjon minket! Szakemberünk a megfelelő eszközrendszerrel felszerelt autónkkal a telefonos egyeztetés után gyorsan a helyszínre érkezik.

Garantáljuk, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Gépjárműveink folyamatosan karbantartott, professzionális eszközrendszerrel felszereltek, valamint felelősség- és rakománybiztosítással ellátottak. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a lehető legjobb és leggyorsabb megoldást keresik meg az Ön számára.

Hívjon minket, ha Mezőnagymihály vagy közelében keres profi autómentő, autószállító vagy autósegély szolgáltatást!

M3 autópálya autómentő