+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Ludas vagy közelében robban le gépjárműjével? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt keres profi autómentő, autószállító szolgáltatást? Szakszerű autósegélyre van szüksége?

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Hívjon minket az év bármely napján, mi azonnal indulunk.

M3 autómentes Ludas

Éjjel- nappal elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Nemcsak személygépkocsik meghibásodása esetén hívhat minket non-stop autómentés, autószállítás miatt, hanem akár kisteherautók, kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok esetén is. Telefonos egyeztetés után kollégánk a lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínre érkezik, és a legjobb megoldást keresi meg problémájára. Kisebb meghibásodás esetén akár a helyszínen segítséget nyújtunk, hogy Ön mielőbb folytatni tudja útját.

Tréleres vagy vontatva szállítás a nap 24 órájában akár hétvégén vagy ünnepnap is.

Többen utaztak az autóban, és utasai elszállítása is az Ön feladata? Mi levesszük a gondot a válláról. Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársait is a megadott helyszínre tudjuk szállítani. Hívjon minket mihamarabb!

Autómentő szolgáltatásunkkal gyorsan, szakszerű segítséget biztosítunk a bajba jutott gépjárművezetők részére. Ha útközben defektet kapott, ha kifogyott az üzemanyag, ha motorbeindítási probléma merült fel, vagy autója ajtajának zárszerkezete hibásodott meg, szakembereink a helyszínen megoldják a problémát. Nem kell egy szervizben kivárni a javítási munkálatokat, hanem rövid időn belül utazhat tovább.

Keressen minket, ha Ludas vagy közelében, illetve az M3-as autópálya bármely szakaszán sérülés, nem várt meghibásodás érte gépjárművét, és azonnali autósegélyre vagy autómentésre, autószállításra van szüksége!

M3 autópálya autómentő