+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Autója felmondta a szolgálatot vagy baeset érte? Kál vagy környékén keres autómentőt, autószállítót vagy kisebb meghibásodás miatt autósegély szolgáltatást?

M3 autómentes Kál

Munkatársaink az év minden napján non-stop ügyeletben várják a bajba jutott gépjárművezetők hívását, hogy a lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínen segítsenek.

Autómentést, autószállítást vállalunk személyautók, teherautók, kisbuszok, pótkocsik és lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok esetében is. Akár vontatva vagy trélerrel szükséges a szállítás, mindenre megoldást kínálunk. Nem kell órákat várni a segítség megérkezéséig. Szakembereink a megfelelő gépjárművünkkel garantáltan egy órán belül a helyszínre érkezik.

Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársai sem ragadnak a hiba helyszínén. Szükség esetén őket is el tudjuk szállítani. Gépjárműveink mindegyike folyamatosan ellenőrzött műszaki állapotban, a legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelve, felelősség- és rakománybiztosítással ellátva végzik szolgáltatásainkat.

Az M3 autómentés munkatársai a nap 0-24 órájában segítenek, legyen hétvége vagy ünnepnap.

Műszaki ismeretekkel rendelkező kollégáink a telefonos egyeztetés után akár a helyszínen megoldják autója problémáját. Hívja autósegély szolgáltatásunkat, hogy utazását nem kelljen félbehagynia! Ha kerékcseréhez, autója zárproblémájához, motorbeindításhoz, üzemanyag feltöltéshez keres gyors, szakszerű segítsége, bennünk nem fog csalódni.

Cégünk a belföldi autószállítás mellett a külföldön bajba jutott gépjárművezetőknek is non-stop segítséget nyújt. Korszerű eszközökkel felszerelt autóink a gyors adminisztrációs folyamat elvégzése után már indul is a megadott helyszínre. Hívjon minket mihamarabb!

Autómentés, autószállítás, autósegély szolgáltatás szakszerűen, gyorsan, kedvező áron, a nap 0-24 órájában Kál és környékén!

M3 autópálya autómentő