+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Galgahévíz vagy környékén kényszerült félbeszakítani utazását egy meghibásodás, sérülés miatt? Egy szakszerű, gyors, megbízható segítséget keres gépjárműve elszállításához? Vagy a helyszínen megoldható probléma kijavításához lenne szüksége egy felkészült autósegély szolgáltatásra?

Hívja telefonszámunkat, és mi azonnal indulunk: +36 (70) 224-1441.

M3 autómentes Galgahévíz

Az év bármely napján, non-stop ügyeletben várjuk a bajba jutott autósok hívását, és gyors kiérkezési idővel, felszerelt autóval, tapasztalt szakemberrel érkezünk a megadott helyszínre. Mentse el telefonszámunkat, hogy baj esetén azonnal hívni tudjon minket!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal személyautók szállítása mellett teherautók, kisbuszok, pót- és lakókocsik, motorkerékpárok valamint kamionok mentését is vállaljuk. Telefonos egyeztetés után a megfelelő gépjárművünkkel indulunk el segítséget nyújtani. Akár utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni, így ezt a gondot is levesszük a válláról.

Gyorssegély szolgáltatásunknak köszönhetően meghibásodott, megsérült autóját akár a helyszínen is megjavítjuk. Szakembereink a modern eszközrendszerrel felszerelt gépjárműveinkkel azonnali segítséget tudnak nyújtani, ha autója gumija, zárszerkezete meghibásodott, ha akkumulátor probléma merült fel, ha tankjából kifogyott az üzemanyag, vagy bármilyen más helyben megoldható hibát észlelnek. Nem kell szervizben órákat várakozni a hiba elhárítására, mi a helyszínen segítünk.

A legbosszantóbb dolog, amit autónk okozhat, ha utazás közben mondja fel a szolgálatot. De ha egy felkészültek vagyunk, és azonnal tudjuk kit kell hívni baj esetén, rengeteg mérgelődéstől és felesleges várakozási időtől kíméljük meg magunkat. Mentse el telefonszámunkat, hogy gyorsan segíthessünk Önnek!

Megbízható, gyors autómentés, autószállítás, autósegély szolgáltatás Galgahévíz vagy környékén.

M3 autópálya autómentő