+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Amikor az emberek bajba jutnak az autópályán egy baleset vagy műszaki hiba miatt, többségük a szinte azonnal a barátokkal, családtagokkal veszi fel a kapcsolatot és tőlük kérnek segítséget az autó mentéséhez. Ez a reakció elsőre teljesen érthető, hiszen sokan ilyen vészhelyzetben mindenképp olyan személyekkel szeretnének beszélni, akik fontosak számukra, azonban szakszerű segítséget nem igazán várhatnak tőlük. Nagy eséllyel nincs a birtokukban olyan jármű, vagy eszköz, amivel el tudnák kezdeni a mentést, ráadásul egyeseket visszatart az elindulástól a munkahelyi vagy otthoni teendőjük.

Azzal rengeteg idő mehet el, hogy a bajbajutott személy felkészült, megfelelő felszereléssel rendelkező embert keres az ismerősök, családtagok között, pedig ilyenkor minden perc számít. Ha mégis valahogy elkezdődik a mentés a baráttal vagy rokonnal, igencsak kockázatos, mert gyakorlat és kellő tapasztalat nélkül óriási veszélyeket rejt magában az autómentés. Éppen ezért az ismeretségi kör helyett válasszon inkább bennünket autómentéshez M3 autópályán Hatvantól Tiszaújvárosig!

Mi valóban szakszerű segítséget tudunk nyújtani az autómentésben M3 autópályán Hatvantól Tiszaújvárosig. Szolgáltatásunk százszázalékban megbízható és gyors, kollégáink az említett útvonalon rövid időn belül eljutnak bárhova. A munkálatokban résztvevő szakemberek kellő rutinnal rendelkeznek, rendkívül felkészültek, és műszakilag kifogástalan állapotú eszközökkel, berendezésekkel végzik a mentést. Bármilyen probléma is merüljön fel, a gyors és hatékony autómentésnek köszönhetően nem kell túl sokáig kompromisszumot kötnie a kialakult szituációval.

Kerülje el a kellemetlenségeket, ne bízza laikus ismerősökre, barátokra az autómentést, mert akár nagyobb balesetet is okozhat, és még a gépjármű is sérülhet! Ha bajba jut, hívjon bennünket, és mi biztosítjuk a szakszerű autómentést M3 autópályán Hatvantól Tiszaújvárosig! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

M3 autópálya autómentő