M3 autment02, autments

Tréleres autómentő, Tréleres autószállítás non-stop M3 autópálya

Tréleres autószállítás, autómentés azonnal

Tréleres autószállítás a hét minden napján 24 órában. Tréleres autómentő szolgáltatásunk biztosítja

Tréleres autómentő, Tréleres autószállítás non-stop M3 autópálya

- az autószállítást trélerrel,
- autómentést,
- járműszállítást,
- járművontatást,
- motor tréleres szállítás.

Nagyobb méretű közlekedési eszközök esetében a tréleres autószállítás helyett a vontatás jelenti a megoldást. Lakókocsik vontatását is vállaljuk, külföldi helyszínre is rövid időn belül lehetséges a tréleres autómentés.

Milyen esetekben jelenthet megoldást a tréleres autószállítás?

Tréleres autószállításra több esetben is sor kerülhet, komolyabb meghibásodás, súlyos karosszéria sérülés, ami után nem tud továbbhaladni, vagy nem maradhat a forgalomban az autó és egy másik személyautóval való vontatása sem lehetséges. A tréleres autómentő a kívánt helyszínre szállítja a járművet, legyen az a szervíz, egy megjelölt garázs, vagy a tulajdonos otthona. Ezáltal a tréleres szállítás megoldást nyújt a nehéz helyzetekben.

Minél előbb megkapjuk a hívást, annál hamarabb tudunk intézkedni, hogy a tréleres autószállító mielőbb a helyszínen lehessen és enyhítse a meghibásodásból, balesetből eredő bosszúságot, segítsen elhárítani a fennakadást.

Előre tervezett tréleres szállítás

Természetesen nem csak váratlan helyzetek léteznek, amelyben tréleres autómentő bevonása szükséges, hanem vannak előre egyeztethető időpontok, amikor tréleres autószállításra lehet szükség. Ilyen eset az otthonról szervízbe, vagy szervízből további javítási helyszínre való szállítás. A külföldi gépjármű hazaszállítása tréleres autószállítással remek megoldás, amíg nincs Magyarországon forgalomba helyezve az autó, ilyen esetben más megoldás elképzelhetetlen. Előre egyeztetett időpontban pontosan érkezünk és a kívánt helyszínre szakszerű elszállíást végzünk.

Tréleres autószállítás, tréleres autómentő árak

A tréleres autószállítás díja a szállítandó jármű súlyától, méretétől, illetve a tervezett km mennyiségétől függ. Előre árajánlatot adunk, így nem lesz meglepetés a fizetendő összeg. Tréleres autómentés szolgáltatásunk igénybe vételénél már a telefonban tudatjuk, milyen költsége van az autómentésnek, tréleres elszállításnak.

Autószállítás trélerrel, tréleres autómentés az ország teljes területén és külföldön is

Európán belül bárhonnan megrendelheti szolgáltatásunkat, vállaljuk a tréleres autószállítást, tréleres autómentést:

- autómentés Budapesten tréleres autószállítással
- Magyarország más településein
- Európa bármely országába is kiszállunk.

Csupán egy címet vagy koordinátát kérünk, meghallgatjuk a részleteket és a lehető legrövidebb időn belül érkezünk autószállító trélerünkkel. A szállítás díját előre közöljük.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább