M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Sos autószállítás, autómentés, m3 autópályán non-stop

 

Az M3 autópálya valamely szakaszán robbant le gépjárművével? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt kényszerült félreállni? A lehető leggyorsabban segítségre van szüksége autója elszállításában?

M3 s.o.s. autószállítás

Cégünk az M3 autópálya egész szakaszán vállalja bármilyen kategóriában a meghibásodott, sérült járművek mentését, elszállítását. Az év bármely napján, a nap 24 órájában fogadjuk a bajba jutott autósok hívását.

Non-stop működő telefonszámunk:  +36 (70) 224-1441.

Felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően személyautók szállítása mellett, teherautók, kisbuszok, motorkerékpárok, pót- és lakókocsik, valamint kamionok mentését is. A telefonos egyeztetés után munkatársaink a megfelelő autónkkal és eszközökkel érkeznek a helyszínre. Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, mindent megoldunk. Nem kell órákat várni a segítség megérkezéséig. Hívását követően azonnal indulunk a megadott helyszínre.

Többszemélyes autóinknak köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb indulhassunk az Ön segítségére!

Sos autószállítás, autómentés gyors kiérkezési idővel, tapasztalt szakemberekkel, professzionális eszközrendszerrel, non-stop ügyeletben!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal azonnali, helyszínen megoldható hibák orvosolását végezzük, hogy Önnek ne kelljen egy szerelőműhelyben órákat várakoznia, hanem a javítási munkálat után azonnal folytathassa útját. Kerékcsere, üzemanyag feltöltés, motorbeindítás, zárprobléma esetén hívjon minket, hogy szakemberünk a helyszínen, azonnal segíteni tudjon Önnek.

Non-stop elérhető autómentés, autószállítás az M3 autópálya egész szakaszán, az év bármely napján! Szakszerű, megbízható, gyors segítség az autósoknak!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább