M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

M3 autómentő, M3 segélyhívás | M3 autópálya,autómentés

 

Utazik, és műszaki meghibásodás miatt kényszerült félreállni autójával? Sérülés érte gépjárművét, és nem tudja folytatni útját? Gyors, megbízható, szakszerű segítséget keres, és nem akar órákat várakozni az út mellett?

Autómentő - Segélyhívás

 M3 segélyhívás:  +36 (70) 224-1441.

 Az M3 autómentő, autósegély szolgáltatásunk az M3 autópálya egész szakaszán az év bármely napján non-stop ügyeletbe várja a bajba jutott gépjárművezetők hívását. Gyors kiérkezési idővel, modern eszközrendszerünkkel és tapasztalt szakembereinkkel garantáljuk, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni.

Gépjárműparkunk lehetőséget teremt arra, hogy bármilyen kategóriában vállalni tudjunk autómentést, akár tréleres, akár vontatva szállítást is. Telefonos egyeztetés után a megfelelő autónkkal érkezünk a megadott helyszínre. Legyen szó személyautóról, teherautóról, kisbuszról, pót- vagy lakókocsiról, motorkerékpárról vagy kamionról, mi megoldjuk a szakszerű szállítását.

Utasainak sem kell órákat várakozni a meghibásodás helyszínén. Többszemélyes autóinkkal az ő elszállításukról is gondoskodni tudunk. Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot, hogy azonnal indulhassunk!

Helyszínen megoldható probléma merült fel gépjárművén? Megsérült a kereke, gumija? Fogytán van, vagy kifogyott az üzemanyag a tankból, és benzinkút nincs a közelben? Lemerült az akkumulátor, és nem indul a motor? Beragadt, elromlott a zár, és nem működik az ajtó? Ezekre, és már kisebb meghibásodásokra gyors, azonnali segítséget nyújt autómentő szolgáltatásunk. Így nem kell órákat egy szerelőműhelyben várakoznia, hanem rövid idő múlva folytathatja útját.

Mentse el telefonszámunkat, hogy ha az M3 autópályán vagy környékén meghibásodás, sérülés éri autóját, azonnali segítséget tudjon hívni!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább