M3 autment02, autments

Hivatásából kifolyólag sokat ingázik, és nap mint nap szeli a kilométereket az M3 autópályán? Ebben az esetben nem ismeretlen Ön számára sem, hogy sajnos gyakoriak a balesetek és a műszaki meghibásodások, ebből kifolyólag pedig sokszor lehet szükség autómentésre.


Ha a jól szervizelt gépjármű dacára esetleg Ön is hasonló helyzetbe kerül, gépjárműve váratlanul felmondja a szolgálatot és autómentésre van szüksége, forduljon bizalommal cégünk szakembereihez! 

Defekt után Ön is cserélt már kereket autóján? Vagy korábban a kisebb műszaki hibák sem hozták zavarba? Fontos tudnivaló: ha az autópályán robban le az kocsija, mindenképpen szükségszerű profi szakember segítségért kérni, hiszen a leállósávban tartózkodni roppant balesetveszélyes, olykor életveszélyes is. Ha lerobbant autója, ne kezdjen tehát Ön sem egyéni akcióba, hanem hívjon mielőbb segítséget! A hívás beérkezése után szakembereink rögvest útnak indulnak, hogy a segítség a lehető legrövidebb időn belül célba érjen. Amíg a kiérkező szakembereinkre vár, az autó minden utasa vegyen fel láthatósági mellényt, és lehetőség szerint a szalagkorláton kívül tartózkodjanak. 

Autómentés az M3 autópályán? Ránk minden esetben számíthat! Hívhat minket éjjel-nappal, velünk a nonstop autómentés garantált az év minden napján – hétköznap, hétvégén, de ünnepnap is! Mentse el telefonszámunkat (+36-70 224-1441), ha pedig bajba került, hívja bizalommal kollégáinkat! 

Jól dönt, ha mellettünk teszi le a voksát, hiszen velünk nem csupán a gyors autómentés garantált, de elérhető árakkal állunk a bajba jutottak rendelkezésére! Kollégáink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a problémát minél előbb orvosolják, Ön pedig folytathassa útját! Nyerjen időt velünk, és kímélje meg magát a felesleges bosszankodástól, illetve az utólagos szervizlátogatástól! 

Az autómentésre vonatkozó szolgáltatásunkat motorkerékpár, személyautó, terepjáró, furgon és kisbusz esetén is igénybe veheti. Hívjon minket bizalommal, ha segítségre van szüksége az autópályán!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább