M3 autment02, autments

Az M3-as autópálya Nyíregyházával és az északkeleti országrészben fekvő Vásárosnaménnyel köti össze Budapestet. Az autópálya a magyar úthálózat egyik fontos eleme, a délnyugat-északkeleti fő közlekedési vonal Budapesttől keletre eső része. Többek között Heves megyén is áthalad, és épphogy csak nem érinti Gyöngyöst.

Mivel rengeteg autó használja, a nagy számok törvénye alapján viszonylag sokszor van szükség ezen az úton autómentésre. Ha az Ön autója is ezen a szakaszon adja fel a küzdelmet a kilométerekkel, válasszon bennünket a Heves megyei autómentéshez!

Az M3-as autópályán gyorsan és biztonságosan lehet utazni, de egy baleset, vagy meghibásodás arra ítélheti az autóst, hogy órákon át vesztegeljen a leállósávban, éppen ezért fontos eltárolni egy megbízható cég telefonszámát, amelyik épp az igénybe vett útszakaszon áll a bajba jutottak segítségére, ha autómentésről van szó. Szerencsére az M3-as mentén számos település található, így nem lehetetlen megoldani a problémát. Az autómentés Gyöngyös környékén, Heves megyében például kifejezetten egyszerűen oldható meg, hiszen elég csupán cégünket felkeresni telefonon, és mi rövid időn belül megérkezünk, majd vagy orvosoljuk a problémát, vagy – ha ez helyben nem megoldható – elszállítjuk a meghibásodott, illetve balesetet szenvedett járművet a legközelebbi szervizbe, vagy az ügyfelünk által megadott címre.

Ha hozzánk fordul, számíthat arra, hogy nem marad az autójával hosszú ideig az út mellett, mivel nálunk a Heves megyei autómentés 0-24-ig elérhető. Nekünk nem számít, hogy ünnepnap, hétvége, vagy az éjszaka közepe az időpont, amikor útnak kell indulnunk, mindig a bajba jutott autósok segítségére sietünk!

Amennyiben gyakran utazik az M3-as autópályán, jegyezze fel elérhetőségeinket, hiszen bármikor szüksége lehet ránk és szolgáltatásainkra! Az autómentést Gyöngyös vonzáskörzetében és egész Heves megyében ránk bízhatja. Hívjon bennünket megadott elérhetőségeinken, ha autómentésre van szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább