M3 autment02, autments

Autóval vagy egyéb járművel elindulni valahová mindig rejt magában kockázatot. Több tényezőn is múlik az, hogy az autó és utasai épségben, időben megérkeznek-e az úticéljukhoz. Egyaránt számít az, hogy a jármű milyen állapotban van, a sofőr mennyire rutinos, milyen az állapota, de az időjárás és a véletlen is közrejátszhat abban, hogy milyen lesz az út.

Az időjárás, illetve az évszakok is kiemelt szerepet játszanak abban, hogy egy autósnak mikor van szüksége autómentésre. Az M3-as autómentést bármikor igénybe veheti egy autós, de vannak rizikósabb időszakok és veszélyesebb évszakok autózás szempontjából. A tél kétségkívül olyan évszak, ami alatt az autómentő szolgáltatásunk többen hívhatják, mint például tavasszal.

A téli közlekedés nem olyan zökkenőmentes, mint a nyári, az időjárás jellegzetességeiből adódóan. Mik a téli időjárás és a téli közlekedés veszélyei, amiről minden autósnak tudnia kell, mielőtt elindul otthonoról? Az autómentőt leggyakrabban a csúszós utak miatt hívhatják azok, akik télen csávába kerülnek. Egy jeges, csúszós út még ott is bajt okozhat, ahol rendesen felkészített járművel haladnak az úton, de ahol nincs téli gumi, hólánc, ott bizony szinte borítékolható a baleset előbb-utóbb.

A hirtelen kialakuló, hosszan tartó és erős havazás hótorlaszokat hozhat létre, a sűrű hóesés és a korán leszálló sötétség pedig rontja a látási viszonyokat. Ilyen körülmények között az autósoknak éberebbnek, óvatosabbnak kell lenniük, mégis könnyen szenvedhetnek balesetet. Az elakadásra, balesetre érdemes felkészülni az autómentő, autószállító szolgáltatásunk telefonszámával, de meleg takarókkal, térképpel, GPS-el is. Az autószállító, autómentő csapatunk felkészülten indul neki minden mentésnek, rövid idő alatt a helyszínre érkezik és a megfelelő felszereléssel menti ki a bajbajutottakat.

Forduljon Ön is hozzánk bizalommal, ha a téli időjárás áldozatául esett, és nem maradt más lehetősége a szabadulásra! Éjjel és nappal is elérhetőek vagyunk, ránk számíthat télen is az M3 autópályán!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább