+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

Az őszi időszakban rengeteg olyan külső tényezővel kell megküzdeniük az autósoknak, amik akadályozhatják őket a vezetésben. A korai sötétedés, csúszós utak, fagy komoly kockázatokat jelentenek, nem ritka, hogy ezek miatt van szükség szakszerű autómentésre az utakon. A jó hír az, hogy elkerülhetők a kellemetlen helyzetek, és az, hogy autómentésre legyen szükség, amennyiben az autósok megfelelően felkészülnek az útra. Természetesen előfordulhat, hogy az elővigyázatosság ellenére is megtörténik a baj, azonban ekkor sem kell kétségbeesni, ugyanis az autómentéssel kapcsolatban ránk számíthat!

Az őszi időszakban egyértelműen a megváltozott, gyakran rendkívül rossz látási viszonyok okozzák a legtöbb problémát. Ez ellen úgy tehetnek a gépjárművek tulajdonosai, ha ellenőrzik a fényszóróik állapotát, és ha nem megfelelően működnek, gondoskodnak az új lámpatestek beszerzéséről. Gyakran nem a fényszórók, hanem a szélvédők akadályozzák a tájékozódást, ezért mindenképp a legjobb ablakmosófolyadékra és törlőre van szükség.

Bizonyos időközönként a guminyomás ellenőrzésére is ajánlott figyelmet fordítani, ugyanis csak megfelelő nyomással rendelkező abroncsokkal tud biztonságosan közlekedni az utakon. A felkészülés és az elővigyázatosság ellenére bármikor megtörténhet a baj, még rutinos sofőrökkel is. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ezekkel a szituációkkal is számoljanak az autósok. Ezekben a helyzetekben sokat számít, ha meleg takaróval készül a váratlan szituációkra, így sokat tehet saját magáért és utasaiért. A megfelelő szerszámokról és láthatósági mellényről se feledkezzen meg!

Mielőtt igénybe venné segítségünket az autómentéssel kapcsolatban, helyezze biztonságba a gépjárművet és az utasokat! Az autómentésre nem kell sokat várnia esetünkben, ugyanis fontos számunkra, hogy minél hamarabb kiérjünk a helyszínre, legfőképp az őszi és téli időszakban. Érdemes elérhetőségünket feljegyeznie, így bármilyen helyzetben tud bennünket keresni az autómentéssel kapcsolatban! Ha bővebb információkra vagy segítségre lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba!

M3 autópálya autómentő