M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Autómentés külföldi autópályáról: ránk a nyaralás ideje alatt is számíthat!

Az autó a legváratlanabb pillanatban, akár nyaralás ideje alatt is képes felmondani a szolgálatot. Az esetek jelentős részében erre akkor is megvan az esély, ha a tulajdonos az utazás előtt közvetlenül átnézette a gépjárművet szakemberrel, aki elvégezte a legfontosabb szervizeltetéssel kapcsolatos teendőket is. A problémát útközben bármi okozhatja: műszaki hiba, szélsőséges időjárás vagy akár az autópályára tévedt vad is. A legfontosabb, hogy ezekre a váratlan helyzetekre felkészüljön a tulajdonos. Ebben az esetben a legideálisabb, ha megbízható autómentéssel foglalkozó cég elérhetőségeit jegyzi fel a tulajdonos, még az utazás előtt. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően autómentéssel foglalkozó vállalkozást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat a nyaralás ideje alatt bármikor igénybe tudja venni külföldi autópályán is, amennyiben az adott helyzet azt megköveteli. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a baj a legváratlanabb helyzetekben is megjelenhet, fel vagyunk készülve arra, hogy ehhez igazodva, rövid időn belül segítséget tudjunk nyújtani az autómentésben, külföldön is. Ahhoz, hogy időben, a legnépszerűbb nyaralóövezetek autópályáin is elérhessük, szükséges, hogy feljegyezze elérhetőségeinket. Nem biztos, hogy az adott területen el fogja tudni érni a mobilinternetet! Ha felírja elérhetőségeinket, bárhonnan elér bennünket, így pedig munkatársaink rövid időn belül, a szükséges felszereléssel útnak tudnak indulni és pár órán belül megkezdik az autómentést.

A legfontosabb, hogy semmiképp se essen kétségbe, mert, ha megfogadja tanácsunkat, gyors segítséget kaphat külföldi autópályán kollégáinktól.

Bízza magát profikra, ha bajba kerül a nyaralás során! Az autómentést külföldi autópályán is vállaljuk. Amennyiben kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább