M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Baleset érte az autóját? Cégünk az autómentést Olaszországból is vállalja!

Egy belföldi nyaraláson megismerhetjük hazánk eddig ismeretlen és rejtett szépségeit is, felkapaszkodhatunk a Kékestetőre, számtalan nemzetiparkot felkereshetünk, és a kihagyhatatlan balatoni élményt is átélhetjük. A családi nyaralások alkalmával azonban sokan a külföldi úti célokat részesítik előnyben, hiszen ezek a csodák az év bármelyik napján könnyedén elérhetőek, akár egy hétvége alkalmával is. A legtöbben nyáron tudják összehangolni a hosszabb szabadságukat a baráti társaságukkal vagy családtagjaikkal, és ha már így együtt van mindenki, szívesebben vágnak bele egy nagyobb útba, és utaznak külföldre. A zötykölődő, forró vonatok helyett, ahol ráadásul a tömeg is hatalmas, és általában többször át is kell szállni, közkedvelt választás saját autóval belevágni a nyári kalandba, melyeknek az egyik legnépszerűbb célja Itália. Ilyenkor jó előre gondolni kell mindenre, érdemes például elmenteni egy hazai cég telefonszámát, aki vészhelyzet esetén vállalja az autómentést Olaszországból is!

Sokak bakancslistáján szerepel Olaszország, hiszen ez az a hely, amit a természet válogatott adottságokkal ajándékozott meg, vannak mediterrán tengerpartjai, alpesi hegyei és gyönyörű tavai egyaránt, itt található a művészet fellegváraiként emlegetett, Róma, Velence és Firenze is. A látnivalók mellett arra is fel kell készülni, hogy rengeteg ember választja ezt úti céljául. Így sajnos gyakoriak a kisebb-nagyobb balesetek is, ilyenkor pedig jó, ha egy magyarul tudó szakértőnek tudjuk elmondani, hogy pontosan milyen károk érték az autót, ő pedig azonnali indulással, a lehető legrövidebb időn belül meg is tudja kezdeni az autómentést Olaszországból.

Ha Ön is külföldön robban le, vagy éri szerencsétlen baleset gépjárművét, ne habozzon, hívjon minket, mi vállaljuk az autómentést Olaszországból is az év minden napján, éjjel-nappal! Nem kell aggódnia, gépjárműveink mindegyike rendelkezik a nemzetközi autószállításhoz szükséges okmányokkal, így az autómentés Olaszországból is azonnal lehetséges. :álunk csak megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatást kap, elhivatott, tapasztalt szakembereink amilyen gyorsan csak tudnak, a helyszínre érnek, hogy megkezdhessék a mentést. Ha bármilyen kérdése merült fel az autómentésről Olaszországból vagy észrevétele van, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább