+36 (70) 224-1441 m3automento@gmail.com

autómentésre HorvátországbólA legtöbben szívesebben utaznak nyaralni saját autóval, mint vonattal, repülővel, vagy akár busszal. Nem is csoda, hiszen sokkal kényelmesebben ütemezhetőek így rövidebb, vagy akár hosszabb szünetek utazás közben, és az útba eső apróbb falvak helyi látványosságainak megtekintését sem kell elmulasztani. Horvátország kifejezetten népszerű úti cél, amit nem csupán a földrajzi közelségének, de rengeteg látnivalójának és csodás tengerpartjának is köszönhet.

A Plitvicei-tavak Nemzeti Park 1949 óta nemzeti park, 1979-től pedig a világörökség része. Emellett még jó pár látványosság kiérdemelte ezt a címet, mint például Dubrovnik óvárosa, a Szent Jakab-katedrális Šibenikben, vagy az Euphrasius-bazilika püspöki műemlékegyüttese Poreč történelmi központjában. Semmiképpen sem érdemes kihagyni a megtekintésüket!

Sajnos az ördög sosem alszik, még egy ilyen csodálatos országban sem. Ön is könnyen kerülhet olyan helyzetbe, amikor az autója lerobban, és hirtelen nem tudja, hogy mihez kezdjen egy idegen helyen, illetve hogyan szervezze meg az autómentést Horvátországból. Felfokozott lelkiállapotban a legegyszerűbb probléma elmagyarázása sem könnyű, főleg nem egy idegen nyelven, így sokkal nagyobb biztonságérzetet ad, ha a bajban lévő egy hazai autómentőt tud segítségül hívni. Mi vállaljuk az autómentést Horvátországból is az év bármely napján! A nemzetközi szállítási dokumentumok gyors elkészítése után gyakorlott kollégáink sietnek a segítségére, a nap bármely szakában is hívjon minket, mi akár éjszakai is meg tudjuk szervezni az autómentést Horvátországból! Gépjárműveink mindegyike rendelkezik a nemzetközi autószállításhoz szükséges okmányokkal, így biztosan nem kell várnia, mert azonnal megkezdjük az autómentést Horvátországból! Gyakorlott sofőrjeink ismernek minden útvonalat, amik segítségével gyorsabban a helyszínre érhetnek, hogy ne kelljen túl sok időt várakozással töltenie.

Gondoljon a nem várt helyzetekre, mielőtt nyaralni indul: mentse el jó előre a telefonszámunkat, így ha szüksége van autómentésre Horvátországból, már csak egy pár gombnyomás, és úton a segítség!

M3 autópálya autómentő