M3 autment02, autments

Ha az emberek külföldön szeretnének nyaralni, szívesen választják Olaszországot, ugyanis a fürdőzés mellett csodálatos látványosságokat, természeti kincseket lehet felfedezni az országban. Sokan nem repülővel, vonattal, vagy busszal jutnak el a közkedvelt nyaralóhelyekre, hanem a saját autójukkal, aminek esetében megvan a kockázat arra, hogy bármikor lerobbanhatnak, még akkor is, ha a gépjármű kifogástalan műszaki állapotban van. Érdemes ezekre a váratlan helyzetekre felkészülni egy autómentő elérhetőséggel, ám természetes, hogy a nyelvi nehézségek miatt az utazók inkább magyar cégre bíznák magukat. Ha Ön is szeretne felkészülni a legváratlanabb helyzetekre, állunk rendelkezésére a külföldi autómentéssel kapcsolatban is!

                                                                    

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, és az, hogy egy ilyen helyzetben is számíthassanak a segítségünkre, a külföldi autómentést Olaszországban is biztosítjuk. A telefonhívás után igyekszünk a lehető leghamarabb kiérni a célországba, majd megkezdeni a mentést. Kollégáink tisztában vannak azokkal az alternatív útvonalakkal, amiknek köszönhetően hamarabb odaérnek a helyszínre, így nem jelent kihívást a rövid határidő betartása.                                                                                                                                                         

A külföldi autómentést megbízható eszközökkel és járművekkel végezzük, így garantáljuk, hogy a mentés során sem merülhet fel semmilyen probléma. Emellett a kiérkező kollégák gyakorlott, tapasztalt szakemberek, akik bármilyen helyzetet képesek uralni és megfelelően kezelni, így biztos kezekben tudhatja magát és az autóját! 

Ha Olaszországba megy, és bármilyen műszaki probléma merül fel, vagy karambolban sérül a gépjármű, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén a külföldi autómentésért! A minőségi, megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk. Amennyiben kérdése van a külföldi autómentéssel kapcsolatban, vagy észrevételei lennének, ebben az esetben is bátran keressen minket! Kollégáink mindenben készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább